До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перуанське весілля принца Крістіана Ганноверського і Алессандри де Осма

Поки весь світ спостерігає за останніми приготуваннями принца Гаррі та Меган Маркл (нагадуємо, що 19 травня – той самий день календаря), в Лімі, Перу, відбулося весілля ще однієї королівської пари – принца Крістіана Ганноверського і Алессандри де Осма.

Принц Кристиан Ганноверский и Алессандра де Осма

Принц Крістіан (32 роки) і Алессандра де Осма (25 років) уперше зустрілися в 2005 році, коли дівчина ще працювала гідом в Перу. Зустрічатися вони почали тільки через декілька років. Як пара Крістіан і Алессандра вперше постали публічно в 2011-му, а заручилися в квітні 2017 року.

Реклама

Весільна церемонія пройшла в базиліці Сан-Педро, барокової структури 17-го століття в центрі Ліми. Наречена була одягнена в білу мереживну сукню іспанського дизайнера Хорхе Васкеса, увінчану ганноверською квітковою тіарою, яку раніше носила принцеса Монако Кароліна. До вінця Алессандру проводив батько, Філіп де Осма, який є одним з виконавчих директорів компанії Hermes в Перу. Сестра принца Крістіана, принцеса Ганноверська Олександра, одягнена в рожево-чорну міні-сукню Erdem, допомогла нести довгий шлейф нареченої.

Александра Ганноверська, Алессандра де Осма і Філіп де Осма​
Алессандра де Осма

Наречений прибув на церемонію зі своєю матір'ю Шанталь Хочулі, одягнену в ансамбль з яскраво-рожевої сукні і жакета в тон. На весіллі також був присутній і батько Крістіана, принц Ернст Август Ганноверський. З Шанталь Хочулі вони розлучилися в 1997 році. Через два роки принц Ернест одружився на принцесі Кароліні з Монако (дочка Грейс Келлі), з якою вони більше не разом.

На урочистій церемонії також були помічені Кейт Мосс і граф Ніколай фон Бісмарк, а також члени британської королівської сім'ї: Принцеса Євгенія Йоркська і принцеса Беатріс.

<b>гости перу</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.