До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українську кераміку покажуть у межах Milan Design Week

Восени 2018 року стиліст Надя Шаповал і художниця Маша Рева представили новий проект Nadiia x Masha Reva, присвячений кераміці і переосмисленню української гончарної справи. Через півроку вони везуть свою колекцію на міжнародну виставку дизайну Milan Design Week'19. Ознайомитися з їх керамікою можна буде у межах українського стенду MODERN_ISM, на якому будуть представлені сім українських брендів.

"Участь у Milan Design Week вже друга в моїй практиці і друга після дебюту на Dutch Design Week нашого спільного проекту з Надею Шаповал – Masha Reva x Nadiia, – розповідає Маша Рева. – Вперше я була учасником MDW у межах колаборації з Pepsi і вдвічі цікавіше представляти український продукт цього разу, проект в який ми віримо і який любимо. Він дуже тісно пов'язаний з українською спадщиною, до якої ми з Надею звертаємося, досліджуємо, і якою надихаємося у процесі роботи. Ця серія кераміки – унікальна, кожен предмет виготовлений і розмальований вручну. Мені дуже цікаво представити нові предмети на новому для нас ринку і вивчити реакцію аудиторії".

Реклама

"Моє життя давно пов'язане з Міланом і я дуже рада представляти нашу колаборацію з Машею Ревою на одній з найважливіших виставок дизайну у світі як партнер і співдизайнер. Крім важливих зустрічей з професіоналами для мене це ще й честь донести свою ідею відвідувачам нашого стенду – ідею того, що український крафт живий і може бути актуальним у світовому контексті, – додає Надя Шаповал. – Nadiia – молодий бренд, моя мета осягати нові ринки, завойовувати міжнародну аудиторію і балансувати на межі арту і побутового об'єкту". Спеціально до Milan Design Week дівчата зняли атмосферне відео на грецьких островах Спецес і Гідра, у якому поєднали українські традиції з середземноморськими.

Український стенд у межах Milan Design Week, який триватиме з 9 до 14 квітня, буде розташований за адресою Via Tortona, 27.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.