До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мій ідеальний зимовий вечір: розповідають Уляна Нешева і Тимур Мірошниченко

Зима – ідеальний час року, коли можна хоч ненадовго уповільнити темп, присвятити більше часу собі і власним хобі: насолоджуватися мистецтвом, кататися на лижах, читати книги в компанії IQOS, грати з друзями у настільні ігри. У нашому новому матеріалі тату-майстер Уляна Нешева і телеведучий Тимур Мірошниченко розповідають про те, що означає для них ідеальний зимовий вечір, і без чого вони не уявляють свою зиму.

Уляна Нешева

Графік роботи тату-майстра Уляни Нешевої розписаний на кілька місяців вперед – її мінімалістичні і акуратні татуювання подобаються як модним дівчатам, так і брутальним хлопцям. Сама Уляна навіть у вільний від роботи час не може далеко втекти від своєї улюбленої справи – зимові вечори вона проводить з користю: гортає арт-альбоми і надихається на нові проекти.

Реклама

Мій ідеальний зимовий вечір може бути дуже різним: чашка кави, книжка і м'яке покривало, а іноді синій сніг, що скрипить під ногами, і радісний пес, що бігає навколо, або просто бесіда з близькою людиною про все.

Взимку мені хочеться оточувати себе всім літнім: фруктами, квітами і сонячним світлом.

У новому році я пообіцяла собі ставати кращою кожного дня, більше часу приділяти мистецтву, намагатися в цій повсякденній суєті знайти гармонію.

З зимою у мене асоціюється запах крижаної морської води, адже я виросла біля моря.

Локація зйомок: ресторан Oxota na ovets вул. Воздвиженська, 10б

Тимур Мірошниченко

Телеведучий Тимур Мірошниченко часто працює вечорами, незалежно від пори року, тому кожну вільну хвилину намагається проводити корисно.

Тимур Мірошниченко

Це взимку мої вечори стали особливими – у нашій сім'ї з'явилася дитина, яка може повзати по тобі весь вечір, заряджати енергією і позитивом. А ще я часто працюю по вечорах, тому нудно в цей час доби мені точно не буває ніколи. Ще бувають вечори, коли я займаюся начиткою, тоді моїми супутниками стають чашка кави і IQOS.

Зиму я люблю, але не в Києві. Місто стає сірим і непривітним, а люди просто перестають усміхатися. Минулої зими нам з дружиною вдалося втекти на три тижні в теплі азіатські країни, і тепер я мрію практикувати такі поїздки частіше.

Зима у мене асоціюється з лижним костюмом, а справжнім порятунком в цю пору року стає IQOS. Тепер мені не потрібно виходити на холодний балкон взимку і навіть відкривати вікна в машині, коли ми їдемо з дитиною. Девайс зовсім не димить і не виробляє характерних для курців запахів. І як колись мої зими минали без нього?

Тимур Мірошниченко

Зима для мене – це запах глінтвейну. Я не дуже люблю цей напій, але без його ароматів складно уявити катання на лижах у горах або січневі прогулянки у європейських столицях.

Локація зйомки: ресторан Must, 7 поверх, вул. Хрещатик 38

Над зйомкою працювати:

Фото: Павло Блудловський

Стиль: Ольга Жижко

Продюсер: Марина Сандугей

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.