До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Меган Маркл навчатиметься в особистого асистента королеви

Після весілля 19 травня, життя Меган Маркл з одного боку перетворилося в казку, а з іншого – подарувало їй безліч нових обов'язків, які, віднедавна, герцогині варто виконувати з королівською точністю і умінням. Щоб процес знайомства з безліччю нюансів королівського життя і суворого протоколу минув максимально безболісно, наступні півроку дружина принца Гаррі навчатиметься у секретаря королеви Єлизавети II і її особистого асистента, Саманти Коен.

Меган Маркл і принц Гаррі

В обов'язки останньої увійде навчання герцогині Сассекської королівському етикету, її нових обов'язків і традицій її нової Батьківщини. Саманта Коен працює в Букінгемському палаці вже 17 років і вже планувала покинути цю роботу, але весілля принца Гаррі внесло корективи в її плани.

Реклама

Нагадаємо, що про життя Меган Маркл з нагоди її заміжжя з принцом Гаррі вже вийшла біографія, написана відомим британським письменником Ендрю Мортоном. Називається вона "Меган: голлівудська принцеса".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.