До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мрію знайдено: нова серія гаджетів Samsung

Samsung Electronics представили нову лінійку гаджетів серії Galaxy, які оголошено продуктами нової хвилі серед наявних раніше. Розповідаємо, чим удосконалені моделі смартфонів і навушників тішать насамперед.

Samsung Galaxy Buds Pro

Частиною всесвіту Galaxy стали давно улюблені й оновлені — як усередині, так і зовні — пристрої: смартфони Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 і Galaxy S21+ і навушники Galaxy Buds Pro. І хоча Samsung завжди успішно привертають увагу технічними складниками, цього разу складно не розгледіти ніжного лавандового кольору, який став частиною кожного девайса нової серії.

Реклама
Samsung Galaxy S21+

Смартфон Galaxy S21 Ultra став головним продуктом лінійки. Серед його переваг — інтелектуальна система камер з професійними функціями та найкраща на цю мить продуктивність серед смартфонів Galaxy. Samsung презентували цей девайс як ідеальний варіант для тих, кому завжди потрібно бути на зв’язку й контролювати те, що відбувається навколо. Камера, що здатна фіксувати фото й відео студійної якості, — відмітна ознака девайса. Тож можна не тільки робити якісні яскраві знімки, а й насолоджуватися спілкуванням через відеозв’язок з найближчими. 6,8-дюймовий дисплей Dynamic AMOLED 2X дає змогу комфортно працювати за екраном смартфона навіть у разі яскравого освітлення, а міцне скло Corning® Gorilla® Glass Victus ™ забезпечує потрібний захист. Невіддільною частиною Galaxy S21 Ultra також став стилус, який вивів зручність роботи зі смартфоном на новий рівень.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Втім, смартфони Galaxy S21 і Galaxy S21+ стали логічним доповненням серії. Їхня позиція в лінійці характеризується доступністю та ефективністю. Камера, що гарантує якісне зображення, стильний дизайн і зручна цінова політика здаються звичними (і потрібними) складниками, однак набагато привабливішим є факт наявності потужної батареї, з якою не страшно забути про заряджання щонайменше з ранку до вечора.

Samsung Galaxy S21

Смартфони серії Galaxy S21 також обладнані платформою Samsung Knox Vault, яка захищає дані, а функція Private Share дає змогу прибирати метадані про локації під час обміну фото або відео. До того ж нова серія гаджетів Samsung вирізняється високою швидкістю синхронізації з іншими пристроями, що робить їх одними зі світових лідерів у цій галузі.

Samsung Galaxy Buds Pro

Оновлені навушники Galaxy Buds Pro мають космічний вигляд, характеризуються чудовим шумопоглинанням, неймовірною якістю звуку й миттєвим під’єднанням до пристрою. Преміальна якість звуку — головна відмінність Galaxy Buds Pro від попередніх навушників Samsung. З ними можна опинитися на концерті улюбленого гурту, на симфонічному оркестрі або провести зустріч у Zoom навіть у гамірному місці. Функція шумозаглушення у Galaxy Buds Pro не звичайна, а майже інтуїтивна: функція шумозаглушення ANC і режим Ambient Sound працюють спільно, підлаштовуючись під галас навколо й уподобання користувача, визначаючи ідеальну гучність і глибину звуку. Навушники вирізняються 5 годинами безперервної роботи, тоді як кейс має в запасі ще 13 годин заряду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.