До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Куди поїхати: новий сезон у готелі Maxx Royal Belek Golf Resort

Віп-зустріч в аеропорту, вілли з розміром заміського будинку і найкраще гольф-поле на турецькому узбережжі – в готелі Maxx Royal Belek Golf Resort добре знають, як здивувати.

Белек – один з наймолодших курортів на турецькому узбережжі. Він – чистий, зелений, практично всі пляжі відмічені Блакитним прапором Євросоюзу, а в повітрі – чудовий аромат, адже Белек оточений сосновими і кедровими лісами. Один з найкрасивіших готелів курорту, який пропонує гостям комфорт вищого класу – Maxx Royal Belek.

Реклама

За зиму готель отримав кілька оновлень, головні торкнулися вілл. До слова, у них безпрограшна локація: вони розташовані прямо на гольф-полі Montgomerie, найкращому полі для гольфу на турецькому узбережжі. Його проектували спільно з Коліном Монгтомері, який входить в десятку найкращих гравців світу. На полі з мальовничим горбистим ландшафтом і водними перешкодами зручно грати і вдень, і вночі, для цього тут є спеціальне освітлення.

Оновлені вілли більше нагадують не готельні комплекси, а повноцінний заміський будинок: їх розмір варіюється від 350 до 630 квадратних метрів. Вони – білосніжні і витончені, а перед кожною віллою є красива тераса. Тут є чотири спальні, дві вітальні, дві ванні кімнати і джакузі, турецька лазня, три балкони і, звичайно, басейн. У вартість проживання входить і кілька приємних послуг: віп-трансфер з готелю і назад, підготовка номера до сну, особистий асистент і меню подушок.

<b>виллы Белек</b>

Незважаючи на наявність чудових вілл, світанки все-таки краще зустрічати не в своєму ліжку, а на пляжі. Пляж Maxx Royal Belek тягнеться на 300 метрів, а крім чистого піску тут є пірс з індивідуальними павільйонами для відпочинку. У них можна усамітнитися і відпочити від суєти.

Сподобається в Maxx Royal Belek і гурманам: тут працюють сім ресторанів a la carte, один з них – в режимі 7/24, головний ресторан, два дитячі, 15 барів, кондитерська і шоколадний бар. Меню різноманітне: в Azure Fish подають свіжі морепродукти з Середземного моря, в Azure Italy – найкраща паста в цьому регіоні, а в Azure Turk – традиційна турецька кухня.

<b>maxx royal belek eda</b>

Є одне "місце сили" на території готелю – Aven Royal Spa, яке займає 3000 квадратних метрів. Знайдеться все для найдосвідченішого гостя: закритий басейн, турецька лазня, шість кабінетів для пілінгу, сауни і вітамінний бар. Завершити вечір можна в Royal Horse Lounge: тут дають джазові концерти, тривають виступи відомих музикантів, а у вихідні грають діджеї.

Розвагам в оновленому готелі приділили особливу увагу. "Все, що завгодно, може статися в будь-який час і в будь-якому місці" – так звучить концепція розваг в Maxx Royal Belek, ідея якої – подарувати гостям максимум вражень. За це відповідають найкращі танцівники, акробати, музиканти, які спеціально для нового літнього сезону в Maxx Royal Belek підготували незвичайне шоу. Відчуйте азарт, комфорт і справжнє щастя.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.