До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Краса рятує: як Orthomol допомагає бійцям

Ортомолекулярні комплекси "Orthomol" – найвідоміші в Україні. Їм довіряють, коли треба відновитися після виснажливих навантажень, коли випадає волосся, коли падає імунітет тощо. Але підтримка бренду не обмежується лише впливом його продуктів. Офіційний представник "Orthomol" в Україні, компанія ТОВ "ВНА Трейд", доєдналася до боротьби проти окупантів на різних фронтах.

Початок війни

У перший же день нової фази війни керівництво вирішило сплатити всі податки, аби економічно підтримати країну, а 20% продажів віддавати на потреби ЗСУ.

Реклама

Маркетологи компанії долучилися до IT-військ України, менеджери в роботі з клієнтами й досі беруть участь у волонтерстві, лікарі – проводять прямі ефіри та надають безплатні консультації пацієнтам. "Ми всіляко намагаємося підтримувати фізичне, психологічне та ментальне здоров’я всіх українців", – кажуть тут.

Вітаміни для снайперів

Бути корисним на своєму місці та робити якнайкраще те, що вмієш, – це принцип, яким сьогодні керуються всі свідомі українці. "ВНА Трейд" вирішили оздоровлювати бійців. "Ми системно піклуємося про хлопців з 93-ї бригади", – кажуть в компанії. Та постачають вітаміни на передову.

Щоб бійці не хворіли на ГРВІ й застуду на бойових позиціях, їм надали 400 паковань Orthomol Vitamin C Depo, 36 паковань Orthomol Mental (для фокусування та зосередження уваги), 100 паковань Orthomol Sport Prepare – для підтримання максимального фізичного стану й отримання достатньої кількості енергії, потрібної для виконання бойових завдань упродовж тривалого періоду, до того ж коли немає достатньої кількості продуктів. Та Orthomol Vision – для покращення органів зору (для снайперів).

Дуже особиста історія

Деякі працівники "ВНА Трейд" пішли на фронт та визволяють Україну від рашистської навали. Історію одного з них розповідають, змінивши ім’я з міркувань безпеки.

"Тарас – киянин, який у 2014, як і багато інших хлопців, пішов захищати Україну від російської агресії. Спершу він допомагав налагодити постачання до підрозділів ЗСУ продуктів, одягу, предметів особистої гігієни тощо. Згодом став долучатися до розвідницьких операцій.

До компанії він звернувся по допомогу ще на початку, і ми робили все можливе. Минали місяці; співпраця тривала п’ять років, допоки Тарас не полишив військову службу. На той час йому виповнилося 50. Іноді він розповідав про військові ситуації, в які потрапляв з побратимами, частіше – віджартовувався. Та ніколи не позиціював себе як героя, хоча для нас він був саме таким.

24 лютого 2022 року, коли російські військові фашисти почали повномасштабну війну проти України, Тарас без зайвого пафосу сказав, що знову йде захищати рідну землю. Та відразу взявся до виконання розвідувальних обов’язків. Наша компанія надала Тарасові з побратимами кілька автомобілів – адже від хлопців і розвідки багато залежить на фронті. Сьогодні на ходу лишилося лише одне авто, але то вже інша історія.

Підрозділ Тараса, що розміщувався в Броварах, спершу був залучений до оборони Київської, а потім Чернігівської областей, де тривали важкі бої. На щастя, підрозділ не втратив жодного бійця. Коли російський агресор відступив від Києва й Чернігова, підрозділ Тараса перекинули на Харківський напрямок. У червні з Тарасом обірвався зв’язок.

Ніхто не хотів вірити в найгірше. І одного дня прийшла звістка: Тарас живий. Бійці потрапили в дуже скрутне становище, були без зв’язку. У підрозділі є поранені, але бійці й надалі боронять Україну. І нагадують дбати про тил, оскільки забезпечувати військових зброєю, харчами й вітамінами – вкрай важливо. Здоров’я наших бійців – наша безпека, і ми дбаємо про це.

Під час підготування цього матеріалу до нас зателефонував Тарас і повідомив, що його відпустили на кілька днів додому. Нетерпляче чекаємо на зустріч.

Бережіть себе хлопці, завдяки таким, як ви, Україна не лише вистоїть, а й відродиться".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.