До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королівська сім'я опублікувала новий портрет принца Луї

23 квітня чотири роки виповнилося молодшому синові герцогів Кембриджських, принцу Луї. На честь дня народження королівська сім'я традиційно опублікувала новий портрет. Авторкою фото стала сама Кейт Міддлтон, яка ще до заміжжя із принцом захоплювалася фотографією. Тепер левова частина офіційних кадрів її дітей – саме її рук справа. Зроблено портрет було напередодні 4-річчя принца в Норфолку – Луї посміхається мамі, позуючи у світлій картатій сорочці та сірому светрі із зірочками. Дві центральні зірки на цьому малюнку – блакитна та жовта, що дуже символічно у зв'язку з подіями в Україні.

Нагадаємо, що королівська сім'я зазвичай мовчить під час будь-яких збройних конфліктів, не переходячи на чийсь бік. Проте розв'язана росією війна в Україні стала настільки шокуючою для всього цивілізованого світу, що герцоги Кембриджські не змогли залишитися осторонь і висловили свою підтримку українському народові. Також вони вже кілька разів відвідували гуманітарний штаб у Лондоні, який допомагає Україні, щоб більше дізнатися про його потреби та допомогти.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.