До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кіт Степан з Харкова отримав престижну нагороду World Influencers and Bloggers Awards

Кіт Степан з Харкова дістав престижну нагороду World Influencers and Bloggers Awards

Кіт Степан, український котоінфлюенсер, живе своє найкраще життя: вчора він зачекінився в канському готелі Martinez з краєвидом на набережну Круазет, і вчора ж дістав найпрестижнішу блогерську нагороду.

Реклама

Як і годиться чемному котові з аудиторією в 1,3 млн підписників, Степан зберігає спокій та гідність поруч з отриманою нагородою. Тільки подивіться на ці сповнені дзену очі.

Всесвітню славу Степан здобув завдяки Брітні Спірс — співачка опублікувала фото Степана у своєму Instagram-профілі, а вже за кілька днів італійський модний Дім Valentino замовив у кота рекламу своєї сумки. Популярність кота зростала: його згадували на телеканалі Discovery, а MTV навіть придбав права на один з роликів.

А потім прийшла війна. Кіт Степан та його господиня Ганна жили в Харкові, на Салтівці. Це найбільший спальний район у Європі, який налічував понад 500 тисяч жителів. Він став головним "прицілом" російських окупантів – кілька днів поспіль вони бомбили цей район, вбиваючи мирних мешканців. У будинок, де мешкають Степан та Анна, на восьмий день війни прилетів снаряд.

Після цього вони із сусідами провели кілька днів у холодному підвалі. А потім Степанові з Ганною за допомогою волонтерів вдалося дістатися до вокзалу. Звідти через Львів котик виїхав до Львова, а відтак за запрошенням асоціації інфлюенсерів Монако – до Франції.

Степан не склав лапи, перебуваючи в безпеці, а почав бурхливу діяльність. Йому вдалося зібрати понад 10 тисяч доларів на допомогу тваринам в Україні, які постраждали від війни. Кошти передали до благодійних організацій: фонду "Happy Paw", парку XII місяців у Київській області, гуманістичному руху UAnimals, об’єднанню "Плюшка" та Миколаївському зоопарку.

Це справжній інфлюенсер. Бажаємо Степанові скоріше повернутися до України й до мирного життя WE LOVE YOU STEPAN.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.