До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який вигляд має перший у світі ресторан Louis Vuitton

Французький модний Дім Louis Vuitton відкриває перші в своїй історії кафе і ресторан у японському місті Осака.

Меню обох Le Café V і Sugalabo V будуть наповнені стравами від знаменитого шеф-кухаря Йосуке Суга, колись протеже володаря 32 мішленівських зірок Жоеля Робюшона.

Реклама

Le Café V розмістять на четвертому (верхньому) поверсі нового магазину Louis Vuitton. Там також буде коктейль-бар і відкрита тераса.

Під час обіду працюватиме Sugalabo V. Концепція місця є відгалуженням від визнаного критиками ресторану Сугі з однойменною назвою в Токіо, який зараз оцінюють як 47-й найкращий ресторан у світі.

Над дизайном місць працював Токудзін Есіока, засновник Objets Nomades. Есіока не вперше співпрацював з Louis Vuitton: раніше він створив для лейблу колекцію аксесуарів для дому та подорожей, які показували на таких дизайнерських виставках, як Design Miami і Salone de Mobile.

Разом з Есіокою, що відомий своїми сучасними, натхненними природою роботами, над інтер'єром працював Дзюн Аокі, який прикрасив приміщення морськими деталями до пари архітектурі будівлі в цілому. Дизайн Аокі повинен нагадувати корабель під час руху – фасад, наприклад, нагадує підняті вітрила.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.