До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як вибрати дрібну побутову техніку: особистий досвід

Разом з крамницею преміальної техніки MIRS HOME ми й далі даємо корисні поради з облаштування оселі: рекомендуємо, як вибирати технікузалежно від конкретного інтер’єру, розповідаємо про найстильніші холодильники, тестуємо нові духові шафи й навіть радимо, як доглядати за вінтажним гардеробом. Все, про що пишемо, перевіряємо на практиці: спеціально для клієнтів у MIRS HOME облаштували зони тест-драйву, де можна протестувати вподобану техніку — від духових шаф і пральних машин до кавомашин і посудомийок — і вибрати підхоже саме для вас. Цього разу робимо огляд дрібної побутової техніки.

Найперше, з чим ознайомилися під час цього візиту до шоуруму, — кавомашини німецького бренду Nivona. Відверто кажучи, передусім приваблює лаконічний дизайн: це акуратна й компактна кавомашина чорного кольору, мінімалістична та стильна. Ті, хто хоч раз робив ремонт у своєму домі, знають, яку важливу роль в інтер’єрі відіграє побутова техніка — і як легко вона може порушити так ретельно продуману гармонію. У разі з Nivona можна бути впевненим, що модель чудово впишеться в будь-який інтер’єр і не відвертатиме уваги від меблів і дизайну.

Реклама

Експертка MIRS HOME Марина Кілачкова розповідає, що кавомашини Nivona обладнані функціями, які дають змогу підібрати аромат і кислотність кави на власний смак — і приготувати напій не гірше, ніж це зробить професійний бариста. За допомогою технології Aroma Balance System можна налаштувати три різні смакові профілі: "динамічний", "класичний" та "інтенсивний" — і отримати еспресо певної консистенції, приємної гіркоти й високого ступеня екстракції. "Ви засипаєте зерно й вибираєте кислоту та міцність уручну — залежно від того, що любите. Мій еспресо, наприклад, вийшов міцним, щільним, з довгим посмаком — ідеально!" У Mirs Home кажуть, що аналогів цій кавомашині на ринку майже немає. Крім іншого, модель обладнана bluetooth, і керувати нею можна віддалено.

Для тих, хто любить варити каву самостійно й не проти побалувати себе капучино, у MIRS HOME представлені стильні спінювачі для молока німецького бренду Graef у трьох кольорах — чорному, білому й червоному. Їх легко підібрати під стиль і відтінок ваших кухонних меблів.

Одні з найефектніших предметів у зоні побутової техніки в MIRS HOME — слайсери німецького бренду Graef. Виготовлені в червоному, чорному, срібному й золотому кольорах, вони миттєво привертають до себе увагу та стають яскравим акцентом у дизайні кухні. Слайсер стане в пригоді кожному, хто періодично готує сендвічі на всю родину або нарізає багато овочів і фруктів. Він працює з ювелірною точністю — томати, огірки, морква та інші овочі будуть нарізані так тонко, як вам потрібно.

Тим, хто готує на сніданок не тільки сендвічі, радимо звернути увагу на міксер Cuisinart, завдяки якому можна спекти панкейки або бейгли. Цей невеликий апарат з двома вінчиками з неіржавкої сталі легко змішує все, від тіста до пюре. А завдяки тому, що він бездротовий, не треба дбати про наявність розетки — можна готувати де завгодно: на барній стійці, стільниці або острові.

У шоурумі MIRS HOME зібрана вся техніка, яка може знадобитися в побуті: від холодильників до девайсів для догляду за білизною — а це означає, що більше немає потреби їздити містом у пошуках необхідних предметів. Так, наприклад, у шоурумі можна протестувати іонізатори повітря Falmec, без яких сьогодні, з огляду на пандемію, складно уявити сучасний дім. Компанія Falmec обіцяє, що іонізатор усуне більшу частину шкідливих мікроорганізмів, грибків, а також знизить кількість бактерій і вірусів. На якість повітря в приміщенні вказує колір трьох листків на панелі керування (зелений — оптимальна якість, жовтий — наявність забруднювальних речовин). У такий спосіб можна завжди моніторити й підтримувати чистоту повітря в домі.

Якби нашій редакції треба було вибрати тільки одну річ у MIRS HOME, то абсолютно точно це був би компактний відпарювач Steam One. Ми з колегами часто їздимо у відрядження на заходи, які передбачають і діловий, і ошатний дрес-код, — а от часу, щоб віддати сукню або костюм на прасування в готелі, зазвичай бракує. Компактний відпарювач Steam One розв’яже цю проблему — він ідеальний саме для подорожей: уміщається до валізи, досить легкий і за кілька хвилин дає лад вбранню.

"Відпарювач оптимальний для догляду за предметами одягу з делікатних тканин, — каже Марина Кілачкова. — Адже зіпсувати такі речі праскою дуже просто: варто тільки забути перемкнути режим. А ось відпарювачем — майже неможливо".

Кавомашини і слайсери, компактні відпарювачі й такі потрібні в кожному домі іонізатори — у MIRS HOME можна протестувати роботу побутової техніки так, ніби вона вже ваша власна, і переконатися в незмінній якості корисного придбання.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.