До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хороша традиція: зустрічі з друзями по-італійськи

Секрет ідеальної зустрічі друзів у кожного свій. Для когось важлива правильна музика, хтось трепетно ставиться до вибору напоїв, а хтось багато уваги приділяє вибору їжі і закусок. Про те, з чого складається час з друзями, як часто вдається зустрічатися і чому без спонтанності тут не обійтися, в спецпроекті Vogue.ua, Martini та сервісу оренди суконь Oh My Look! розповіли давні друзі Надя Дорофеєва, Вова Дантес, Сабіна Мусіна, Лера Бородіна, Андрій Шабанов та Андрій Трушковський.

Надя Дорофеєва

Про зустрічі: Я люблю спонтанність і несподівана зустріч з друзями часом може бути набагато вдалішою, ніж заздалегідь заплановане і продумане свято. Саме на таких вечірках хочеться шкідливої їжі. Я рідко буваю вдома, але як тільки з'являється вільний вечір, відразу пишу-дзвоню друзям. Люблю і обожнюю їх за те, що вони готові скасувати всі свої справи заради наших рідкісних зустрічей.

Реклама
Надя Дорофеєва

Про їжу: Своїх гостей я можу ще заінтригувати тим, що за вечерю відповідає Вова (Володимир Дантес – чоловік Наді Дорофеєвої, прим.ред.), адже всі знають, як божественно він готує.

Про музику: Добре, що зараз ще погода дає змогу зустрічатися на галасливих терасах, пити аперитив і слухати класну музику, наприклад, Post Malone – beerbongs & bentleys.

Martini & Tonic
Володимир Дантес

Про зустрічі: Не потрібно шукати спеціальних зустрічей. Якщо скучив за друзями, то можна несподівано нагрянути в гості. Для мене ідеальна їжа для зустрічей з друзями – це щось легке і швидке.

Про їжу: Для вечірки на відкритому просторі чудові фрукти, канапе, сири і овочі, а в домашній обстановці можна приготувати рибу, м'ясо і закуски.

Про музику: Музичні смаки у моїх друзів різні абсолютно, тому в моєму плейлисті є і фанк, і хаус, і хіти 1990-2000-х, і реп, класика року, і щось з нової поп-музики.

Володимир Дантес
Сабіна Мусіна

Про зустрічі: Я часто жартую, що зібратися разом допоможе тільки нахабний обман – сказати, що ситуація SOS або HELP. Все дуже зайняті, але від цього ще прекрасніше влаштовувати спонтанні зустрічі.

Про їжу: Для мене важливо, щоб було багато їжі – це може бути або італійська кухня, або суші. Все просто, але головне – багато.

Про музику: Зате я завжди готова до несподіваних паті з музичного боку – у мене вже створений свій плейлист, в якому я впевнена.

Сабіна Мусіна
Лера Бородіна

Про зустрічі: Майже у всіх моїх друзів є діти, тому якщо ми хочемо зустрітися дорослим складом, то обов'язково потрібно планувати заздалегідь. А якщо збираємося веселитися всіма поколіннями – то спонтанно, просто приїжджаємо в гості.

Про їжу: Витрачати багато часу на підготовку не хочеться, для мене ідеальна їжа для домашніх вечірок – це сири з усього світу і маленькі брускети з усім найсмачнішим!

Лера Бородіна

Про музику: А ось музику для зустрічі з улюбленими друзями можна вибрати особливу – якщо включити Арету Франклін з її I say a little prayer і Грувер Вашингтон з його Just the two of us, вечір стане просто чарівним.

Лера Бородіна
Андрій Шабанов

Про зустрічі: Сьогодні всі настільки зайняті повсякденними справами і вічно поспішають, що складно влаштувати спонтанну вечірку. Але у мене є власний рецепт – я завжди можу підкупити друзів пляшкою Martini (сміється).

Про їжу: Якщо вечірка трапилася вдома, то завжди врятують сети закусок з доставкою – антипасто, сир, горіхи, крекери і соуси. Дуже зручно, смачно, будеш ситий і в той же час не переїси. На природі, звичайно, хочеться готувати на вогні – м'ясо та овочі тут ніколи не підведуть.

Андрій Шабанов

Про музику: В музичному плані для таких моментів підходить американський соул 1970-х: Marvin Gaye, The Spinners, The Commodores, The Four Tops, Daryl Hall & John Oates.

Андрій Трушковський

Про зустрічі: Якщо ми говоримо про реальний світ, де кожен зайнятий 24/7, то звичайно ж найпростіше буде зібрати друзів з якогось приводу: повідомлення в загальний чат зі словами "Одружуюся!" Або "Їду на ПМЖ". Упевнений, що о 19:00 всі будуть в зазначеному місці!

Про їжу: Ідеальна їжа для зустрічей з друзями – це закуски, будь-які легкі закуски, які ідеально підходять для того, щоб не переривати веселощі на відрізання шматка м'яса.

Андрій Трушковський

Про музику: А з музикою я намагаюся бути обережним. У моєму плейлисті є дуже багато різних виконавців, тому волію включити радіо, щоб друзі на мене не обертались за шансон, що може випадково проскочити в моєму плейлисті.

Андрій Трушковський

Ще одним чудовим приводом зібратися разом з друзями після насиченого робочого дня стане відкриття аперитивного бару CAFFE TORINO by MARTINI.

Всіх гостей тут чекатимуть коктейлі від зірки барного світу Сімоне Капорале (володар титулу International Bartender of The Year 2014 і бартендер бару №1 в світі Artesian, Лондон, 2015), закуски від наймолодшого володаря зірки Michelin Лоренцо Кого і фонтан MARTINI NEGRONI. Відкриє свої двері бар 21 вересня і працюватиме всього тиждень.

Стиліст: Іра Полещук

Фотограф: Марина Карпій

Аперитив: сервіс доставки закусок Dip Me!

Декор: івент-дизайн Anna-Maria

Зйомка: Martini

Б'юті-образи: G.Bar

Місце зйомки: ВДНХ

Жіночий одяг: сервіс оренди суконь Oh My Look!

Чоловічий одяг для Вови Дантеса: Topshop Ukraine

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.