До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як прикрасили Віндзорський замок до Різдва

Традиційно напередодні новорічних свят перші особи держав прикрашають свої резиденції ошатними ялинками і демонструють різдвяний декор. Після Меланії Трамп, яка цьогоріч прикрасила Білий дім у патріотичній тематиці, члени королівської сім'ї Великобританії показали, як вони оздобили Віндзорський замок і каплицю Святого Георгія до Різдва.

Віндзорський замок

Зал Святого Георгія і Червона вітальня прикрашені в червоно-зеленій палітрі кольорів, у кожному з цих приміщень красується пишна ялинка сорту Нордман. Саме ці святкові дерева спеціально вирощують у Віндзорському парку. У Георгіївському залі, де Меган Маркл і принц Гаррі вперше показали свого первістка Арчі, стоїть 6-метрова ялина, а в Червоній вітальні – ялинка заввишки 4,6 метра. Величні дерева персонал прикрасив бантами, дзвіночками, кулями, фігурками казкових героїв і мініверсіями корон.

Реклама
Віндзорський замок
Віндзорський замок

Не забула королівська сім'я і про парадну їдальню. На честь 200-річчя від дня народження королеви Вікторії і принца Альберта туди знесли всі різдвяні подарунки, які закохані дарували одне одному протягом спільного подружнього життя. Стіл для святкового прийому накрили золотим сервізом з королівської колекції, який ще в XIX столітті придбав король Георг IV.

Віндзорський замок
Віндзорський замок
Віндзорський замок

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.