До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Celebrate the Icons: вечірка, присвячена 45-річчю Timberland

22 листопада в київській галереї ART 14 відбулася вечірка Timberland "Celebrate the Icons", присвячена 45-річчю головної моделі бренду – Original Yellow Boots. Саме ці черевики завоювали серця світових трендсеттерів і міцно вкоренилися в гардеробі модників. Так, серед прихильників бренду: Jay-Z, Ріанна, Брюс Вілліс, Девід Духовни та Кіра Найтлі.

Вечірка Timberland "Celebrate the Icons"

Цікаво, що класичні жовті черевики стали першою парою, що зробила компанія Timberland, і саме вони принесли бренду світову популярність. В основі успіху Original Yellow Boots – нова технологія безшовного з'єднання шкіряного верху і гумової підошви, розроблена і запатентована брендом. Гості вечірки змогли переконатися, що якість жовтих черевиків залишилася незмінною: простір галереї ART 14 прикрасили надійні, міцні і абсолютно водонепроникні пари, в той час, як колірний ряд оновився новими відтінками.

Реклама
Вечірка Timberland "Celebrate the Icons"
Вечірка Timberland "Celebrate the Icons"
Вечірка Timberland "Celebrate the Icons"

На вечірці гостей чекало багато приємних сюрпризів: смачні коктейлі на основі віскі, ароматна їжа, діджей-сет від Lemojoe – екс-учасника банди Івана Дорна (DORNABANDA), а також Scratch DJ Battle. Тут же розташувалася студія по скретчингу. Любителі татуювань могли нанести один з символічних написів, присвячених ювілею бренду: "Timberland", "the original", "make a difference" і т. д. У внутрішньому дворику галереї демонстрували атмосферне шоу – вирізали легендарний жовтий черевик Timberland з цільного дерева за допомогою бензопили STIHL. Провести свято з Timberland прийшли група MOZGI, Ірина Данилевська, Анна Добриднєва, Олег Михайлюта, Серж Пайє, Яна Алтухова і багато інших.

<b>гости timberland</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.