До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як відбулося дитяче новорічне свято у Fairmont Grand Hotel Kyiv

27 грудня у Fairmont Grand Hotel Kyiv відбулося новорічне добродійне свято, яке щороку організовує Єлизавета Юрушева та її доброчинний фонд "Обираємо майбутнє разом".

Традиційно зали готелю перетворилися на казкові інтер’єри. Діти брали участь у майстер-класах, грали з казковим принцесами й новорічними ельфами, розповідали про свої бажання Дідові Морозу й куштували смаколики від кондитерської Sweet Book. Кульмінацією вечора стала інтерактивна вистава за мотивами "Лускунчика".

Реклама

Всього на святі було зібрано понад 100 тисяч гривень, які спрямують на встановлення реабілітаційного майданчика для Житомирського обласного спеціалізованого будинку дитини.

Провести час з дітьми й підтримати добродійну ініціативу прийшли Фаїна Тедеєва, Олена Бурба, Кирило й Альона Тимошенки, Поліна Неня, Валерія і Валерій Коновалюки, Анастасія Жолинська, Тетяна Богдан і Валерій Зайцев, Ірина Данилевська, Тимур Мірошниченко, Олена Рева, Олександр Вишневський, Олена Беттяр, Ганна Філімонова, Олександр Червоненко, Андрій Ногін та інші.

<b>Fairmont</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.