До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як побудувати модельну і телевізійну кар'єру в США

Скільки моделей, стільки й історій. У кожної дівчини свій шлях до успіху і свої щоденні виклики. Хтось проходить тисячі кастингів перед тим, як отримати кампейн Chanel, а когось зауважують одразу, але потім інтерес до професії зникає. В української моделі Khrystyna теж цікава історія. Кар'єру моделі вона поєднує з любов'ю до мистецтва і музики.

Про початок кар'єри

У світ моди я потрапила випадково. Я ходила по магазинах і до мене підійшов агент, який попросив прийти на кастинг одного модельного шоу на британському телебаченні. На жаль, я тоді була ще дуже юною і мене не взяли через вік. Однак агент сказав мені не турбуватися і працювати над портфоліо, щоб не втрачати часу. Була ще одна проблема – моя не дуже хороша англійська мова на той момент. Я почала посилено займатися, активно дивитися серіали і фільми, щоб розуміти усне мовлення і заодно вчити лексику. Так я захопилася світом кіно і в підсумку вирішила пов'язати з ним своє життя, отримавши ступінь бакалавра мистецтв у галузі кіно і медіа. Поступово мене почали запрошувати на кастинги для зйомок у рекламі. Я знімалася для Dos Lagos Shopping center і TATTOOS FOR A CAUSE, брала участь у проектах, які транслювали на каналах MTV і TBS. Потім у моє портфоліо додалися зйомки в музичних відео. Одна з останніх робіт – кліп Forever or Nothing дуету Nervo.

Реклама
Про співпрацю з Тайрою Бенкс

Співпраця з Тайрою Бенкс позитивно вплинула на розвиток моєї кар'єри. Я завжди була небайдужою до сфери краси і для мене співпраця з компанією Tyra Beauty як б'юті-тренера стала великою честю. Як член її команди я почала отримувати більше пропозицій щодо реклами і співпраці. Нещодавно я познайомилася з нею особисто. Це сталося в Лас-Вегасі на її заході Fierce Up. І найдивовижніше те, що вона бачить у людях тільки найкраще і дійсно готова ділитися своїм досвідом і знаннями.

Про кар'єру моделі в Європі і США

Обидва ринки – це можливість заявити про себе, однак ринок США більший і тому комерційніший. Ще тут активно розвинене телебачення і моделі легко можуть стати зірками національного масштабу саме завдяки роботі в цьому напрямку. У Європі моделі більше засереджені на роботі з брендами. Їх добре знають в індустрії, але середньостатистичним жителям вони практично не відомі. Однак розвиток соціальних мереж сьогодні стирає межі і кожна дівчина може стати популярною, просто маючи гарний Instagram-акаунт.

Про підтримку форми

Для мене найважливіший прийом їжі – це сніданок. Ранок я починаю зі склянки теплої води з лимоном і медом. Потім я їм вівсянку, йогурт без ароматизаторів, мюслі, ягоди та горіхи. Також люблю снідати тостом з авокадо. Ще я п'ю багато води, що допомагає мені підтримувати зволоженість шкіри і не втомлюватися швидко. У мене досить швидкий метаболізм, тому кардіо-навантаження роблю дуже обережно. Але люблю стрибки на скакалці.

Про б'юті-звички

Я люблю піклуватися про свою шкіру. Вважаю, що дівчата повинні це робити в будь-якому віці. Повторюся, що п'ю багато води – це основа для мене. Також кожного місяця я проходжу спеціальні процедури зволоження у косметолога. Мій щоденний догляд – це гель-крем Neutrogena Hydro Boost і SPF CeraVe AM Face Moisturizer. Обов'язково наношу SPF – і влітку, і взимку. Не розумію, чому багато дівчат нехтують ним. Для волосся у мене є олія Bumble and bumble. Вона невидима, але допомагає боротися з ламкістю волосся і приборкати кучеряві локони. Її мені порадив перукар. І ще серед моїх фаворитів є кокосова маска для волосся Garnier.

Про жінок, які надихають

Міла Куніс – моя головна натхненниця. Кожного разу, коли мені щось не вдається, я згадую про неї. Вона дуже смілива і сильна. Вона приїхала з України і змогла завоювати Америку. Вона також запам'ятовувала неблизькі для себе репліки і грала, доводила, що може більше і краще. Також мене надихає Опра. Вона зробила величезний внесок у розвиток жіночого руху та доброчинності. Просто люблю її.

Про поточні проекти

Цей рік у мене вже дуже насичений. Попереду – співпраця з відомим у Лос-Анджелесі брендом CTZ GLAM HAIRLINE, співпраця з Крістофером Галлего і Джулією Фей Вест у проекті, пов'язаному з фітнесом і красою. У найближчих планах і участь у різноманітних благодійних проектах, адже тільки допомагаючи іншим ми зможемо зробити цей світ кращим.

Порада моделям-початківцям

Моделям-початківцям я хочу порадити тільки одне – залишатися самими собою. Світ моди та телебачення сьогодні цінує саме індивідуальність, тому важливо не боятися показувати себе. Головне пам'ятати, що робота над собою – це найважча праця. Розвивайтеся, шукайте себе і йдіть за мрією!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.