До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Вікторія Бекхем і Меган Маркл провели 8 березня

Якщо в Україні Міжнародний жіночий день традиційно вихідний, то в західному світі 8 березня особливо не вирізняється, але розмови про жіночі права і емансипацію все одно формують інформаційний порядок денний. Vogue.ua подивився, як цей день провели відомі дівчата.

Меган Маркл

Герцогиня Сассекська, Меган, 8 березня провела в Королівському коледжі Лондона, де взяла участь у публічній дискусії, присвяченій Міжнародному жіночому дню. "Зараз багато говорять про жіночі права і їх розширення, і пошуки власного голосу, але я не повністю згодна з цим – він у нас вже є. Зараз чудовий час, щоб максимально використовувати те, що вже напрацьовано і максимально підтримувати такі рухи, як #MeToo і #TimesUp", – заявила герцогиня. Для заходу Меган Маркл, яка зараз перебуває в очікуванні первістка, залишилася вірною мінімалістичному стилю: вибрала чорно-білу сукню бренду Reiss, доповнила її піджаком Alexander McQueen і клатчем Stella McCartney.

Реклама
Меган Маркл на шляху до Королівського коледжу Лондона
Меган Маркл на шляху до Королівського коледжу Лондона
Меланія Трамп

Меланія Трамп Міжнародний жіночий день провела не менш активно. Перша леді США спочатку зустрічала в Білому домі прем'єр-міністра Чехії, Андрія Бабіша з дружиною Монікою, потім вирушила на церемонію премії Women of Courage, де нагороджують жінок за особливі заслуги в різних сферах діяльності, а ввечері полетіла до Алабами – на зустріч з жителями регіону, які постраждали від торнадо. Першу половину дня місіс Трамп провела в смарагдовому тренчі ALEXACHUNG, а в поїздку вирушила в улюбленому пальті Gucci.

Меланія і Дональд Трампи, Андрій і Моніка Бабіші
Меланія Трамп
Меланія Трамп перед польотом до Алабами
Вікторія Бекхем

Вікторія Бекхем 8 березня провела у своєму лондонському бутіку, де цього дня відбувся тематичний сніданок, присвячений як жіночим правам в цілому, так і ситуації в модній індустрії. До речі, компанію їй, в тому числі, склали мама Джекі Адамс і свекруха Сандра Бекхем. Сама Вікторія під цим фото у своєму Іnstagram-акаунті написала, що ці дві жінки надихають її найбільше у житті.

Джекі Адамс, Вікторія Бекхем і Сандра Бекхем
Різ Візерспун

Акторка Різ Візерспун протягом усього дня активно спілкувалася зі своїми підписниками з приводу жіночих прав у сучасному світі, а також презентувала серію футболок Sisterhood, частина коштів від продажу яких буде спрямована в організацію Girls Inc., яка підтримує молодих дівчат з усього світу. Також акторка розіграла 50 помад бренду Elizabeth Arden, так вшанувала пам'ять самої Елізабет Арден, яка 1912 року пройшла по П'ятій Авеню на підтримку руху суфражисток.

@reesewitherspoon
@reesewitherspoon

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.