До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Іванка Трамп допомогла доправити 1 мільйон харчових наборів для українців

Іванка Трамп, підприємиця та донька колишнього президента США Дональда Трампа, збирає гуманітарну допомогу для українців, які страждають від російського вторгнення в Україну.

У своєму Instagram Іванка Трамп поділилася дописом, в якому розповіла, що вона, разом із CityServe, City of Destiny, Mercy Chefs та проповідницею Полою Вайт, змогла передати до Києва, Львова та Сум гуманітарну допомогу у вигляді харчових продуктів. Трамп оплатила підготовку та відправлення мільйона порцій їжі вагою понад 70 тисяч кілограмів до Європи. У публікації вона також наголосила на мужності українців, які героїчно борються за свою свободу і несправедливо страждають від вторгнення росії.

Реклама
Фото: @ivankatrumpФото: @ivankatrump

"За останні кілька днів ми доставили 1 мільйон харчових наборів українцям до Києва, Львова та Сум. Дякую пасторам, рабинам і водіям вантажівок, які ризикують своїм життям, щоб доставити цю їжу нужденним. Цими стравами ми сподіваємось забезпечити невелике джерело втіхи та харчування для українців, які так несправедливо страждають від вторгнення Росії до їхньої країни. Народе України, ви в наших серцях, ви в наших молитвах, і ваша мужність перед лицем насильства та негараздів надихає. Хай благословить вас Бог у вашій героїчній боротьбі за захист своєї країни та своєї свободи", — написала Іванка Трамп у дописі в Instagram.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.