До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-репортаж: як зірки готувалися до "Золотого глобуса 2019"

Церемонія "Золотий глобус" триває всього кілька годин, а підготовка до неї займає не менше доби. Армія стилістів та візажистів працює щосили, аби створити ефектні образи для червоної килимової доріжки. Так, Шарліз Терон довірила себе досвідченим Адір Абергель і Кейт Лі, в той час як Алісса Мілано зберегла в таємниці секрети свого макіяжу і опублікувала вже готовий образ – smoky-eyes і яскраво-червоні губи. Актрисі Джессіці Честейн з вибором прикрас допомагала її донька Джульєтта Пассі Честейн, а ось Крістен Белл довго не могла визначитися з вибором туфель до сукні, заодно наминаючи смачну вечерю в готелі.

Крістен Белл

Традиційно Гайді Клум опублікувала відео, на якому представлене перевтілення актриси за 50 секунд. Над її образом працювали зоряний майстер манікюру Том Бачик, стиліст волосся Лоренцо Мартін і справжня make-up фея Лінда Гей.

Реклама

Vogue.ua заглянув в Instagram-акаунти знаменитостей і подивився, як тривала підготовка до церемонії премії "Золотий глобус" цього року.

<b>Instagram золотой глобус</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.