До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Іноземні рятувальники-волонтери прибули до України ліквідовувати наслідки російського вторгнення

Волонтери екстрених служб зі США, Австралії, Німеччини та Польщі приїхали допомагати українським рятувальникам. Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

За інформацією ДСНС України, щоб допомогти українським колегам у ліквідації наслідків війни, в Україну вже приїхали 11 професійних пожежників і рятувальників. Іноземні фахівці на волонтерських засадах допомагатимуть у деокупованих українських містах і селищах.

Реклама

Іноземні рятувальники вже побували в Бородянці й Гостомелі — населених пунктах на Київщині, які зазнали критичних руйнувань через російське вторгнення. З фахівцями зустрілися міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та Голова ДСНС України Сергій Крук. Міністр наголосив, що для МВС України присутність і допомога волонтерів — це надзвичайно важлива підтримка. Він подякував іноземним фахівцям за їхню мужність, сміливість і бажання допомогти Україні. Нині рятувальники працюють у населених пунктах Київської області, де їх долучать до розбирання завалів та розблокування будівель.

Матеріал про героїчну роботу рятувальників України в різних містах — дивіться за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.