До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Інновації, кіберспорт і технології майбутнього на саміті в UNIT.City вже у вересні

Уже 3 і 4 вересня в UNIT.City відбудеться саміт, у якому візьмуть участь понад 100 спікерів з 15 країн світу. На саміті найкращі світові експерти обговорять широкий перелік тем, серед яких — технології майбутнього, інновації, маркетинг, інвестиції, FinTech і HealthTech.

Підприємці, керівники міжнародних корпорацій, приватні інвестори, екосистемні гравці, засновники стартапів і перші особи держав прочитають тематичні лекції та проведуть воркшопи, на яких намагатимуться перевернути уявлення про сучасні технології та інновації.

Реклама

Саміт допоможе побачити напрям для розвитку власного бізнесу і його масштабування. Також кожен учасник заходу може долучитися до дискусії про тренди, познайомитися з топменеджерами міжнародних компаній, взяти участь у конкурсі стартапів і нетворкінгу. А на завершення дня відпочити на вечірці із сетами від найкращих диджеїв.

Серед спікерів саміту — Владислав Чечоткін, Василь Хмельницький, Домінік Піоте, Гарік Корогодський, Андрій Федорів, Ярослав Ажнюк, Еліас Веріс, Яніка Мірило, Рік Расмуссен, Ілля Лаурсен та інші.

Більше інформації про саміт тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.