До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому Huawei P smart+ – найбільш продаваний смартфон в Україні

Гарний, шляхетний смартфон з чотирма камерами і штучним інтелектом, але в середньому ціновому сегменті – це не диво, а новий Huawei P smart+.

Huawei P smart+

Мій чоловік часто жартує, що я вибираю гаджети, виключно через їх зовнішній вигляд. Так було, наприклад, з трекером Huawei, який я купила через його тонкий витончений ремінець яскраво-зеленого кольору, і з моїм теперішнім смартфоном Huawei Mate 10 lite, в який я закохалася з першого погляду завдяки задній панелі незвичайного синього відтінку. Але справа тут, звичайно, не тільки в зовнішньому вигляді: дизайн – питання, перш за все, естетики, а разом з тим і психології. Я впевнена, що оточувати себе красивими і зручними гаджетами корисно для гарного настрою і внутрішнього комфорту.

Реклама

Huawei P smart+ – найкрасивіший смартфон в середньому ціновому діапазоні, який я бачила. Судячи з усього, не тільки я: ця модель – найбільш продаваний смартфон у Україні цього року. Чому? Відповідь проста. Це рідкісний випадок, коли у смартфона середньої ціни така класна якість: штучний інтелект, чотири камери і потужний процесор. Зазвичай, невелика ціна передбачає компроміси з якістю, але не у випадку з Huawei P smart+.

Ця модель представлена ​​в трьох відтінках: чорному, білому і градієнтному. Останні два були розроблені спеціально для неї, тобто справжній ексклюзив. Перший – насичений градієнтний Iris Purple, другий – ошатний Pearl White. Компанія наче знала про мою любов до білого кольору: на тест мені дістався смартфон саме в цьому відтінку. Pearl White дійсно перлинно-білий: його задня скляна панель відливає легким перламутром і нагадує про прикраси з перлів, які я теж дуже люблю. У моєму випадку смартфон швидко перетворився в улюблену іграшку: його не хочеться випускати з рук, до нього хочеться торкатися. Перлову задню панель красиво відтіняють металеві вставки з боків – на зустрічах та інтерв'ю я не раз помічала, що співрозмовник дивиться на мій смартфон. Приємно!

P smart+ витончений, легкий і швидкий. У нього чотири камери, які працюють під управлінням штучного інтелекту. Селфі-камера (24 Мп+2 Мп) знімає вдалі портрети з легким розмиванням фону, вдається таке собі концептуальне, творче фото. Цікаво, що фронтальна камера теж має можливість HDR-зйомки – я дуже люблю цей формат і часто використовую його для знімків природи, а тепер знаю, що в улюбленому форматі можна зробити і селфі на тлі гір.

Huawei P smart+

Також мене порадувала якість основної камери (16 Мп+2 Мп). Вона розрізняє більше 500 умов зйомки, автоматично оптимізує зображення і допомагає в створенні правильної композиції. Від доступного телефону я, чесно кажучи, такої якості не очікувала. У перший день я тестила її близько п'ятої години вечора на балконі нашої тераси, вже сутеніло, і день був дуже похмурим – а фотографія вийшла яскравою, чіткою і атмосферною. До того ж, у камери з десяток корисних налаштувань: доповнена реальність, портрет, малювання світлом, режим художника. Ті, хто захоплений фотографією, точно оцінять.

Фото, зроблене на Huawei P smart+

Функція розпізнавання облич, штучний інтелект, чотири камери і стильний дизайн, що миттєво перетворює смартфон в аксесуар, – те, що ми звикли шукати виключно у флагманах, тепер можна отримати в більш доступній моделі. Це хороший знак: в моді усвідомленість, і до споживання вже давно пора ставитися простіше і легше.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.