До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У харківському метро з’явилися спеціально облаштовані куточки для дітей і підлітків

Облаштування дитячих куточків на 26 станціях метро — частина великого проєкту "Безпечний маршрут для дітей", який втілює Фонд "Професійний розвиток Харкова" у співпраці з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). Доставити іграшки та матеріали для творчості й розвитку дітей і підлітків допомогла Гуманітарна місія "Проліска".

Фото: Facebook-акаунт гуманітарної місії "Проліска"

Сьогодні станції метро виконують функцію не тільки укриття, а й фактично є місцем, де мешкає багато дітей, які залишилися без домівок. Щоб допомогти дітям впоратися зі стресом, волонтери облаштували спеціальні дитячі куточки, де маленькі харків’яни можуть грати й творити, проводити дозвілля, відвідувати заняття з психологами, арт-терапевтами та аніматорами.

Реклама
Фото: Facebook-акаунт гуманітарної місії "Проліска"

"У цей час як ніколи важливо створити дітям і їхнім батькам безпечне місце для розвитку та психологічного розвантаження. На станціях харківського метро нині сумарно перебуває понад 1200 дітей до 15 років, що неабияк засвідчує актуальність такої ініціативи", — коментує Марина Ладиженська, координаторка проєкту.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.