До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Голлівудський актор та режисер Шон Пенн відвідав Бучу та Ірпінь

Голлівудський актор та режисер Шон Пенн у перший день повномасштабного російського вторгнення перебував в Україні. Він відразу став на наш бік і висловив свою підтримку українському народові. Тепер актор й активіст, який нині знімає документальний фільм про російсько-українську війну, знову приїхав до Києва. Під час свого візиту він уже відвідав Бучу та Ірпінь, аби на власні очі побачити наслідки злочинів російських загарбників в Україні.

Шон Пенн

Нагадаємо, що від початку війни Шон Пенн активно підтримує наш народ та спонукає світ допомогти Україні. Наприкінці березня він також приїхав на Львівщину, щоб налагодити роботу своєї благодійної організації в Україні. У Кракові режисер підписав гуманітарний контракт з мером Яцеком Майхровським, щоб допомагати біженцям. У квітні актор звернувся до мільярдерів з проханням придбати винищувачі та засоби протиповітряної оборони, аби завершити війну, а перед церемонією вручення нагород "Оскар" звернувся до Академії кінематографічних мистецтв і наук з пропозицією дозволити Володимирові Зеленському виступити з промовою. Також Шон організував у Лос-Анджелесі благодійний вечір, на якому вдалося зібрати понад мільйон доларів для України.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.