До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це дуже красиво: 11 тарілок, щоб прикрасити інтер'єр до весни

Посуд є невід'ємною частиною нашого життя і часто стає символом визначних дат і подій — згадайте найкрасивіший сервіз у домі, який з'являється на столі кілька разів на рік. Цього сезону пропонуємо подивитися на тарілки, як на предмет мистецтва, та придбати одну, щоб милуватися нею щодня (і викладати на неї фрукти з особливої ​​нагоди).

Photo: Getty Images

Спостерігаючи за такими культовими брендами, як Gucci та Dolce & Gabbana, розумієш, що предмети інтер'єру, якими ми прикрашаємо наші домівки, давно вже перестали цінуватись за своє практичне призначення. Зараз ми обираємо їх за унікальні форми, колір і настрій, з яким нам презентують їх бренди. І деякі тарілки зараз більше схожі на предмети мистецтва, а іноді навіть на арт-об'єкти.

Реклама
Photo: Getty Images

Достатньо згадати ресторани, де посуд вибирають з особливим трепетом, адже він має бути красивим, зручним, унікальним і відповідати цінностям закладу. Так і вдома, за тарілками, в яких ви подаєте вечерю для сім'ї та якими сервіруєте стіл, готуючись до приходу гостей, можна робити висновки про ваше сприйняття життя. А ще — про рівень статків.

Ми знаємо, що на стику сезонів завжди хочеться привнести у своє життя оновлення. Пропонуємо додати у свій дім краси та світла за допомогою цих тарілок, на які спочатку захочеться лише дивитися.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.