До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джессіка Честейн поділилася враженнями від подорожі в Україну

На початку серпня голлівудська акторка Джессіка Честейн приїхала до Києва, щоб висловити солідарність з українським народом і підтримати Україну у війні з російськими загарбниками. На своїй Instagram-сторінці актриса поділилася емоціями та враженнями від побаченого під час відвідування столиці й передмість.

"Мені знадобилося кілька тижнів, щоб опрацювати все, що я побачила у своїй подорожі до Києва. Ми приземлилися в Польщі, їхали машиною 4 години, а потім ще 11 потягом. Я нервувала, але тривалість подорожі дала мені час заспокоїтися. Зараз я почну ділитися з вами тим, що побачила. Одним із вражень цієї подорожі, яка змінила моє життя, був візит до дитячої лікарні "Охматдит". Мені випала нагода познайомитися з неймовірними дітьми та режисером Володимиром Жовніром. Діти вразили мене своєю надією і силою. Багатьом з них довелося покинули свої домівки і місяці вони провели в лікарні. В Україні триває величезна гуманітарна криза. Ми не можемо забути невинних, постраждалих від безглуздих актів насилля. Я назавжди вдячна, що зустріла цих милих маленьких дітей з великими хоробрими серцями", — написала Джессіка Честейн у своєму Instagram-дописі.

Реклама

Нагадаємо, актриса прибула до Києва 7 серпня потягом. Честейн відвідала дитячу лікарню "Охматдит", а згодом поїхала до міста-героя Ірпеня, щоб на власні очі побачити наслідки російської агресії. Також зірка фільмів "Небезпечна гра Слоун" і "Марсіянин" зустрілася з президентом України Володимиром Зеленським і керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.