До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес підтримала Україну на благодійному гала-вечорі LuisaViaRoma

30 липня відбувся благодійний гала-вечір LuisaViaRoma, що тривав під егідою UNICEF на історичному острові Чертоза-ді-Сан-Джакомо. Хедлайнеркою вечора стала американська співачка Дженніфер Лопес, яка приїхала до Італії після короткого медового місяця в Парижі. Головною метою щорічного гала-вечора став збір коштів для UNICEF, частину з яких буде спрямовано на допомогу українським біженцям. Цього року вдалося зібрати понад 8 мільйонів євро під час аукціону.

Дженніфер Лопес

З цієї нагоди Лопес вибрала образи Roberto Cavalli, що їх розробив саме для неї дизайнер Фаусто Пуглісі. На сцені зірка з’явилася в тілесному боді, розшитому кристалами Swarovski й натхненому образом солістки гурту Supreme Діани Росс у 1960 роках. Крім того, Лопес продемонструвала вбрання з тигровим принтом і пір’ям, поверх якого була довга хвиляста накидка. Вона виконала на сцені гіти On The Floor, If You Had My Love, Dance Again тощо. Це був шостий наймасовіший гала-вечір LuisaViaRoma, на якому зібралося близько 900 гостей, серед яких були такі знаменитості, як Леонардо Ді Капріо, Мей Маск, Наомі Кемпбелл, Джаред Лето, Ванесса Гадженс, Кейсі Аффлек, Джеймі Фокс, Спайк Лі.

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.