До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Донька Кузьми Скрябіна виставила на аукціон футболку батька, щоб допомогти українцям

Єдина донька легендарного українського музиканта Кузьми Скрябіна, який трагічно загинув сім років тому, за прикладом батька підтримує захисників України. Разом з родиною вона вирішила виставити на аукціон особисту річ музиканта, в якій він часто виступав на концертах, щоб зібрати допомогу для ЗСУ та цивільного населення. "Ми вирішили передати на аукціон футболку мого батька. В ній він запалював концерти ще в далекому 2014 році. Зібрані кошти підуть на підтримку ЗСУ та медикаменти для тих, хто їх потребує. Все буде Україна!" – написала Барбара у свому Instagram-акаунті.

На аукціон буде виставлена футболка співака червоного кольору з білим написом Georgia, у якій він нерідко виступав на концертах у багатьох містах України та виконував свої безсмертні гіти. Саме в цій футболці він наснажував на фестивалі "Файне місто" у 2014 році, коли в нашу країну прийшла війна.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.