До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Деніел Редкліфф продає мантії "Гаррі Поттера" для допомоги Україні

Британський актор Деніел Редкліфф, відомий за серією фільмів про Гаррі Поттера, що ґрунтуються на книгах Джоан Роулінг, не залишився осторонь війни в Україні й вирішив допомогти сім’ям і дітям, які постраждали через російську агресію. У своєму Instagram-акаунті актор оголосив про продаж мантій та краваток чарівників з кіносаги. Усі вторговані гроші він передасть на допомогу українцям.

Деніел Редкліфф

Зірка "Гаррі Поттера" у сторіз і в шапці свого профілю в Instagram додав посилання на сайт, де можна придбати одяг та аксесуари чарівників різних факультетів Гоґвортсу. "Ми збираємо кошти на підтримку сімей і дітей в Україні. Частину коштів з кожної проданої мантії (доставка — безплатна) ми надішлемо на підтримку українських сімей", — ідеться на сайті Magicartz. Нагадаємо, що з першого дня вторгнення рф в Україну Деніел Редкліфф підтримував українців та закликав зупинити кровопролиття в нашій країні.

Реклама

<b>Гарри Поттер мантии+галстуки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.