До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Демі Мур запустила подкаст про секс

Dirty Diana — так багатозначно називається еротичний подкаст, який запустила актриса Демі Мур. Його прем’єра відбулася 13 липня, а послухати подкаст можна на Apple Podcasts, Spotify та інших платформах. Головна думка подкасту Демі Мур проста й складна водночас: сексуальність — це не обов’язково те, що ви бачите. Всі серії було записано під час карантину через zoom, а їхніми героїнями разом з Демі Мур стали запрошені зірки — актриси Мелані Гріффіт і Ліна Данем.

В інтерв’ю американському Vogue Демі Мур розповіла: цей подкаст важливий для неї, тому що показує жіночий погляд на сексуальність. Його головна героїня, Діана, веде подвійне життя: вдень зразкова дружина й мати, а вночі — жінка, яка дозволяє собі насолоджуватися сексом і говорити про це з подругами. "Я відчуваю, що так само жила подвійним життям: і навіть якщо вам здавалося, що публічно я поводжуся впевнено й одягаюся сексуально, це завжди було ніяково й незручно для мене самої, — зізнається актриса. — У мене було кілька шлюбів... Якоїсь миті я зрозуміла, що завжди переживала внутрішню боротьбу за спробу виразити себе й відчувала страх, що хтось побачить, яка я насправді".

Реклама

"Попри те, що ми сучасні жінки й називаємо себе вільними, все ще соромно говорити про те, що ми хочемо сексу не заради продовження роду, а просто його хочемо, — продовжує Демі Мур. — Моя героїня Dirty Diana дуже секс-позитивна. І якщо ми хочемо балансу й рівності, то нам потрібно створити їх власноруч".

За матеріалами Vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.