До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де отримати безплатну психологічну підтримку

Під час війни особливо важливо зберігати спокій та дбати про свій психологічний стан. Допомогти з останнім можуть безплатні консультації, сесії, відео та телефонні розмови. Vogue.ua зібрав платформи й ресурси, де надають психологічну підтримку всім охочим.

Фонд "Маша", який заснувала Маша Єфросиніна, спільно з центром нейропсихології "Рівновага" надає психологічну підтримку батькам і дітям. Для отримання допомоги треба заповнити онлайн-форму.

Реклама

Онлайн-платформа "Розкажи мені" цілодобово надає всім охочим безплатну психологічну допомогу. Консультації проводять спеціалісти Інституту когнітивного моделювання, Національного медичного університету ім. Богомольця, сертифіковані психологи та психотерапевти. Щоб отримати допомогу, треба залишити заявку на сайті.

Національна гаряча лінія для дітей і молоді від "Ла Страда" відновила свою роботу та конфіденційно надає допомогу дорослим, дітям, підліткам і студентам. Тут можна проконсультуватися з психологами, юристами, соціальними працівниками та педагогами. Щоб отримати допомогу, треба звернутися за телефонами 116111 або 0 800 500 225.

Платформа з доступними сервісами для психологічної підтримки українців та українок у кризовий час "Хаб стійкості" також надає безплатну підтримку. За цим посиланням треба вибрати зручну дату й час, занести свої дані. Далі платформа вибере вільного психолога та сповістить вас електронною поштою.

Гаряча лінія всеукраїнського кол-центру "Варто жити" підтримує день і ніч за номерами телефонів:

5522 — lifecell та Vodafone (дзвінки безплатні)

+38 (093) 170 72 19 — Kyivstar (за тарифами оператора).

Окрім цього, створені спеціальні чати та боти в Telegram:

- Чат "Психологічна підтримка українцям під час війни". Допомогу надають психотерапевти-практики.

- Чат-бот "Друг. Перша допомога". Цей бот створений на основі сучасних протоколів і науково підтверджених досліджень.

- Чат-бот "Марш жінок". Тут нададуть не тільки цілодобову психологічну підтримку, а й допоможуть з продуктами, ліками та лікарями в усіх містах України.

- Чат-бот "Як ти?" створила команда Treatfield і волонтери. Запити на допомогу оперативно координують кваліфіковані психологи.

- Чат-бот Psy for peace анонімно та безплатно надає психологічну допомогу постраждалим.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.