До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що подарувати на Новий рік: 6 ідей від українських брендів

Ідеї ​​подарунків для фанатів подорожей, унікальних аксесуарів, прикрас для дому та, звісно, красивих книг.

Кераміка L’après-midi d’un Faun

Нещодавно художниця Дар'я Кольцова, переможниця конкурсу для молодих художників МУХі й номінантка премії PinchukArtCentre Prize, запустила невеликий бренд кераміки L’après-midi d’un Faun. Це предмети дизайну — вази і глечики, прикраси, скло, текстиль, чесні й справжні — до прикладу, на керамічних вазах можна побачити відбитки пальців їхнього автора. На створення кераміки Дашу надихнув переїзд до Одеси. Вази L’après-midi d’un Faun стануть гарним подарунком для тих, хто любить мистецтво і цінує прості речі.

Реклама
Артбук KYIV by Sergiy Maidukov

Артбук про Київ ілюстратора Сергія Майдукова — це зібрання стильних скетчів, присвячених Києву. На сторінках книги зібрані знайомі кожному мешканцю столиці місця, від Батьківщини-матері та готелю "Салют" до Житнього ринку і Шулявки. Відкривши книгу, неможливо не поринути у символічну подорож Києвом, тому її можна подарувати як другу-іноземцю, так і найкращій подрузі. Або самому собі.

Шовкова хустка ANTONOVA for ARTUP

В межах проєкту ARTUP Марина Щербенко, кураторка Щербенко Арт Центру, представляє колекції різних речей, створені спільно з українськими художниками. Нова колаборація ANTONOVA for ARTUP представляє колекцію шовкових хусток із принтами Ольги Антонової. Унікальні вироби сподобаються любителям стильних речей і аксесуарів.

Апсайклінг-валіза Have A Rest x KSENIASCHNAIDER

Коли українські бренди популяризують важливі цінності — це важливо та приємно. Коли успішні українські бренди, відомі на весь світ, об'єднуються, щоб зробити життя кращим — це тішить подвійно. Валіза, випущена в колаборації Have A Rest x KSENIASCHNAIDER, частково виконана з переробленого пластику, а деталі корпусу — зі стічних деталей. Підсумковий продукт є важливим внеском в апсайклінг-течію і може стати класним подарунком для тих, хто любить подорожі. (Сподіваємося, скоро він знову буде в наявності).

Прикраси Only Good
Photo: @onlygoodjewls

Якщо ви шукаєте унікальну біжутерію, можна випробувати удачу в мультибрендовій крамниці. Only Good — це українська крамниця прикрас, які її засновники знаходять і привозять у поодиноких екземплярах із США та Європи. Здається, це чудовий спосіб доповнити свій унікальний стиль.

Рукавички Kulakovsky

Зиму варто любити хоча б за те, що можна грати у сніжки й ліпити сніговиків. А робити це чудово допоможуть теплі рукавиці з овчини українського бренду Kulakovsky. Колірна лінійка вражає — від класичних кольорів до ніжно-блакитного та золотого.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.