До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове життя: що їдять на сніданок моделі

Супербоули, асаї-боули або вітамінні соки: топ-моделі клянуться, що їхні домашні сніданки дійсно роблять їх непереможними з ранку і до самого обіду. Vogue розслідує, як почати свій рік і ранок на 100% корисно.

Вітамінний сніданок Жизель Бюндхен

Щоб почати день легко, сніданок сім'ї Бюндхен складається з фруктів і овочів.

Жизель Бюндхен

"Ми починаємо день близько 6 години ранку зі склянки теплої води з лимоном, щоб збалансувати рівень лугу в організмі і запустити травну систему. Ми продовжуємо цей процес відновлювальним зеленим соком і супервітамінним смузі з органічних фруктів, зробленим у блендері. Пізно вранці у нас бранч зі свіжими фруктами, яйцями, авокадо, безглютеновим хлібом і кокосовим маслом. У вихідні Том любить смакувати вівсяними млинцями і мій син, Бенні, теж їх любить".

Боул на сніданок від Ромі Стрейд

Щоб зберегти свою витривалість у дні марафону перед шоу Victoria's Secret 2018, Ромі Стрейд придумала свій власний боул з суперфудами, свіжими фруктами і горіховим маслом. І його дуже легко повторити вдома, як показала на своєму YouTube-каналі "ангел".

Ромі Стрейд

Складники:

1 ложка шоколадного (сироватка) білка (Dymatize ISO 100)

40 г вівсянки (вівсяні пластівці швидкого приготування Instant Oatmeal de Trader Joe's)

Реклама

1 чашка гарячої води

Для начинки:

ягоди годжі

суміш шовковиці, кеш'ю і родзинок (Go Take a Hike)

мигдаль

арахісове масло (North Shore Goodies)

свіжі фрукти: нектарин, чорниця, полуниця

Приготування:

"Перед тим, як лягти спати, я змішую в мисці ложку шоколадного протеїну і 40 г вівсянки з чашкою гарячої води і залишаю в холодильнику. Я люблю, коли вона густа, тому не наливаю занадто багато води, але ви можете додавати стільки, скільки хочете. Вранці я додаю начинку: столову ложку ягід годжі, суміш з шовковиці, кеш'ю і родзинок, трохи мигдалю, який дістаю з морозилки, бо мені подобається, коли він хрумтить. З одного боку кладу ложку арахісового масла, а зверху викладаю свіжі фрукти. Мені подобається відпочивати на дивані з моїми кавою і сніданком".

Шоколадний асаї-боул Каміль Урель

Прихильниця шоколаду, модель придумала какао-асаї-боул на сніданок: смачний, гарантовано безглютеновий і те, що Каміль Урель рекомендує для підвищення рівня ранкової енергії.

Складники:

2 ст. л. порошку асаї

1 ст. л. сирого какао

1 ст. л. желатинізованої маки

1 чашка рослинного молока

2 чашки кубиків льоду

Кілька крапель ванільного екстракту

Для начинки:

1 банан

Щіпка мигдаля

Рецепт:

Покладіть всі інгредієнти в блендер, один за іншим. Змішайте до кремового стану. Перемістіть масу у миску і прикрасьте бананом, мигдалем і додайте кілька ложок мюслів. Насолоджуйтесь!

Сніданок чемпіонів від Еліс Ейджі

Улюблениця фотографа Девіда Сімса і креативного директора Louis Vuitton, Ніколя Жескьєра, Еліс Ейджі починає ранок з сніданку чемпіонів в його основі вівсянка і чорниці.

Складники:

1.5 склянки бананового пюре

2 великих яйця

1/4 склянки білого цукру

3/4 ч. л. ванільного екстракту

2 склянки молока

2.5 склянки вівсянки

1 жменя заморожених чорниць

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 375 °F (190 °C). Розімніть банани вилкою потрібно буде півтори чашки, іноді це може означати три банана.
  2. Вінчиком змішайте яйця, цукор, ваніль і розпушувач у великій мисці, потім додайте молоко і помішуйте до отримання легкої і повітряної маси.
  3. Додайте вівсянку і заморожені чорниці. Переконайтеся, що ви додали їх замороженими, щоб суміш не почервоніла, ягоди залишилися цілими, а їх смак став ще солодшим.
  4. Розділіть суміш на 8 форм для маффінів і готуйте 45 хвилин до золотистого кольору.
Енергетичний сніданок перед тренуванням від Рен Крус

"Кікстарт" (в перекладі з англійської "ударний старт"): так називається улюблений рецепт Рен Крус. Цей сніданок складається з смачної суміші вівсянки, кокоса, фініків і горіхів кеш'ю, який на 100% здоровий і легкий у приготуванні та робить чудеса у приборканні будь-якого почуття жахливого ранкового голоду. Ви фанат ранніх тренувань? Додайте його у свій розклад для енергії, за яку ваше тіло подякує вам.

@renskroes

Складники:

130 г замоченої вівсянки

100 г замочених горіхів кеш'ю

80 г фініків

1 ст. л. кокосового масла

2 ст. л. кокосової стружки

2 ч. л. несолодкого ванільного порошку

Приготування:

"Замочіть вівсянку і кеш'ю на ніч (інакше вам доведеться встати досить рано) або на чотири години на (відфільтрованій) воді. Після цього злийте воду і покладіть вівсянку і кеш'ю в блендер. Додайте інгредієнти, що залишилися, і змішайте їх до кремового стану. Ви можете прикрасити свій сніданок улюбленими ягодами. Насолоджуйтесь!".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.