До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Готель "БРІК" в Одесі став переможцем у номінації "Відкриття року" International Hospitality Awards

У червні пройшла церемонія нагородження гравців індустрії гостинності Центральної та Східної Європи — International Hospitality Awards. У номінації Opening of the year перемогу здобув готель "БРІК", відкриття якого в червні 2020 року стало ковтком свіжого повітря для готельного ринку Одеси.

Готель "БРІК" розташований у центрі Одеси за адресою: провулок Маяковського, 7. Концепція всього комплексу пов’язана з історією кохання поета Володимира Маяковського та його музи Лілії Брік, на честь якої і названо готель. Любовний трикутник між Володимиром, Лілією і її чоловіком Осипом втілений у логотипі закладу: кольорові фігури символізують героїв у традиціях авангардного мистецтва.

Реклама

Стильний і вишуканий дизайн інтер’єру, покликаний створити в готелі богемну атмосферу, розробили Balbek Bureau і Getino design. "Ми ставимося до створення проєктів як до мистецтва — це більше, ніж бізнес. Я дуже люблю красу в усіх її проявах: дизайні, архітектурі, їжі, атмосфері і людях, що позначається на результаті, — розповідає партнер-управитель готелю "БРІК" Дмитро Ананьєв. — Наш проєкт про людей. Людей, які роблять його унікальним і які приходять у гості. Ми створюємо місце, де передусім нам дуже класно. І приваблювати тих, хто поділяє наш кайф, — це найвища насолода! У цьому разі нагорода — це підтвердження того, що ми зробили все правильно. Це також хороший стимул для нашої команди, адже ми впливаємо на культуру".

Комплекс готелю "БРІК" містить 25 номерів, з вікон кожного відкривається чудовий вигляд на гарну Одесу. Для гостей передбачене безплатне парковання, кондиціонер із системою клімат-контролю, Ipad для замовлення обслуговування в номер та інших цілей. Номери категорії Люкс і Напівлюкс обладнані портативними стереодинаміками Bluetooth Marshall і мають вихід на терасу.

На першому поверсі розташований ресторан "Брік", а на даху — сезонний бар "Захід". У меню зібрані як класичні інтерпретації, так і авторські страви ізраїльської, італійської та французької кухонь. Саме меню стилізоване як листівки, які гості можуть забрати із собою, а коктейлі, згідно з легендою готелю, названо так само як твори Володимира Маяковського, на які надихнула кохана Ліля.

"Шкода, не можна брати участі відразу в кількох номінаціях одночасно, тому що в нас унікальна концепція, нереальна кухня, крута карта натуральних вин і, звісно ж, Рубенс Гарделла — чемпіон світу з обсмажування кави (спадщина "Тиші"). Наступного року хочу забрати нагороду за найкращий ресторан при готелі!" — зазначає Дмитро.

Водночас у "БРІК" відбуваються лекції, присвячені історії мистецтва, шахові турніри та заходи, пов’язані з розвитком смаку, наприклад капінг. У "Заході" щовихідного влаштовують вечірки і dj-сети, а вранці, щовівторка і щочетверга, на руфтопі можна практикувати йогу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.