До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Борис Джонсон відвідав благодійний захід Brave Ukraine у Лондоні

У лондонському музеї Tate Modern відбувся благодійний захід "Brave Ukraine", який влаштувало Embassy of Ukraine to the UK. У галереї були організовані імерсивна виставка, присвячена сміливим українцям, та аукціон за підтримки Christie’s. Серед гостей були прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, посол України Вадим Пристайко, письменник Тім Маршал, Джамала, а онлайн до події долучилися президент України Володимир Зеленський та вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк.

У межах імерсійної виставки відвідувачі могли послухати щоденник дівчини з Маріуполя, пройтися лабіринтом справжнього бомбосховища, зазирнути в очі сміливості завдяки проєкту Reporters.Media, а також послухати розмови близьких, що говорять про переживання війни в Харкові, Ізюмі, Маріуполі та інших містах України.

Реклама

На аукціоні за підтримки Christie’s серед лотів були представлені такі символічні речі, як флісова куртка Президента України з перших днів війни (її продали на аукціоні за 90 тисяч фунтів стерлінгів), півник з Бородянки, якого подарували Джонсону в Україні, марки з крилатою фразою про російський військовий корабель, прогулянка Києвом з мером міста Віталієм Кличком та світлина авторства документаліста Макса Левіна, який трагічно загинув на лінії фронту під Києвом.

Завдяки гостям івенту вдалося зібрати понад 1,2 млн доларів на допомогу Україні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.