До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Більше місця: чому всі хочуть жити в нових с'ютах Four Seasons Hotel George V

Елегантні бежеві тони, 140 квадратних метрів і суміжна кімната. Відомий на весь світ дизайнер інтер'єрів П'єр-Ів Рошон каже: "Залиті природним світлом люкси є ідеальним місцем для відпочинку. Поєднання старих і сучасних елементів мистецтва створює непідвладну часу дизайнерську схему, яка гармонійно зливається з елегантною обстановкою готелю". Нові люкси Eiffel Tower Suite і Parisian Suite в Four Seasons Hotel George V в Парижі – справа його рук.

Вид з вікна Eiffel Tower Suite в готелі Four Seasons Hotel George V в Парижі

З назв с'ютів легко здогадатися, що ж чекає гостей. З Eiffel Tower Suite чудово видніється Ейфелева вежа і купол Будинку Інвалідів. Особливість с'юта – можливість відпочити у затишку та комфорті, спостерігаючи з вікна головні визначні пам'ятки французької столиці. Інтер'єр люкса оформлений в ненав'язливих пастельних відтінках, а доповнюють його фактурні килими, об'ємні подушки, латунна гравюра Valérie Boy. Цей люкс – елегантний, зручний і красивий, а вид за вікном може стати повноцінною причиною для відвідування Парижа.

Реклама

<b>eiffel tower suite</b>

Коли Eiffel Tower Suite надихає на прогулянки, Parisian Suite змушує замислитися про красу життя і надихнутися моментом. Вікна люкса показують Мармуровий внутрішній двір готелю. Оформлений с'ют у світлих тонах з вкрапленнями елементів чорного і коричневого кольорів. Parisian Suite сприймається серйозніше. В люксі є кабінет з бібліотекою, їдальня з каміном і кухня. Цей люкс хочеться "обжити", а меблі в стилі ампір цьому тільки сприяють. На стінах тут висять твори таких сучасних художників, як Рене Галассі та Ізабель Жироль.

<b>parisian suite</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.