До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Богемний захід: готель Sir Savigny Hotel у Берліні

В оточенні книжок, письменників, норовливих художників і еклектичного дизайну – в готелі Sir Savigny Hotel можна не лише зануритися в богемну атмосферу, але і вибрати подушку в спеціальному меню.

Фото: Steve Herud

Берлінський Sir Savigny Hotel – молодший брат майже однойменного Sir Albert Hotel в Амстердамі, який став першим у поки невеликій групі готелів. Складно не помітити їхню головну унікальність: у кожного готелю в буквальному сенсі є ім'я. Так, першим пунктом у створенні нового комплексу є його розміщення. Воно має бути в міру популярним, атмосферним і мати особливу філософію, яка надалі відображатиметься в назві готелю.

Реклама
Photo by Steve Herud

Готель Sir Savigny Hotel розміщений в сучасному урбаністичному районі Savignyplatz у Берліні, з кількома виставковими центрами поблизу. Саме тут місцеві художники збираються, щоб поділитися останніми творчими успіхами і похвалитися своїми роботами.

Photo by Steve Herud

Інтер'єр готелю як передає настрій Берліна, так і дотримується власної концепції. Велика кількість книжок і таких дизайнерських прикрас, як газетні вирізки і портрети знаменитих німецьких письменників, допомагають відчути себе в сучасній бібліотеці в дусі Середньовіччя. Тут змішалися найяскравіші риси популярних нині стилів: еклектичного, бохо і лофт, що разом створили затишок, оригінальність і сучасність.

Photo by Steve Herud

Гіпстерським доповненням готелю вважають бургер-бар THE BUTCHER. Крім бургер-меню тут також можна знайти кілька цікавих коктейлів і провести вечір культурно. У бар часто навідуються письменники і поети, які прагнуть поділитися своєю творчістю або останніми новинами креативного середовища.

Photo by Steve Herud
Photo by Steve Herud

Всі 44 номери готелю теж не позбавлені шарму і богемного настрою. Крім звичних послуг у вигляді безлімітного інтернету і можливості замовити вечерю просто в номер, є можливість самостійно вибрати собі подушку. У спеціальному меню можна вибрати "подружку" твердішу або м'якшу, з ароматом або без. Ще однією гордістю берлінського Sir Savigny Hotel є незвично розлогі душові, а в кожному номері є коробка з так званими "забороненими задоволеннями" (з англ. guilty pleasure), в якій кожен гість знайде щось для себе.

Photo by Steve Herud
Photo by Steve Herud

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.