До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На Район #1 повертається Block Party: київська вечірка стає благодійним ярмарком

До війни Район#1 Block Party були улюбленими вечірками киян, що мали на меті доброустрій та джентрифікацію вулиці Рейтарської. Після тривалої перерви захід повертається в новому форматі та з новою метою. Block Party стає благодійним ярмарком, що прагне підтримувати малий локальний бізнес та збирати кошти на відновлення районів, постраждалих від дій російських загарбників.

"Наш Район #1 змінився з початком війни. Як і більшість людей в Україні, ми інакше почали сприймати поняття „мій дім" та „мій Район". Подія, метою якої було зробити Рейтарську найкращою вулицею Києва, переродилася в організацію, яка намагається відновити та зробити кращою всю Україну. Кожен район кожного міста кожної області став для нас номером один. Тому ми вирішили відновити наш захід, але в умовах війни", — так коментують організатори зміни в проєкті.

Реклама

Перший після тривалої перерви Район #1 відбудеться на території А-Стейшн, вул. Князів Острозьких 8 (колишня вул. Московська). Block Party триватиме відразу в кількох закладах, а саме: в культурному центрі ARSENAL XX та в незалучених до цього просторах колишнього збройового заводу, а також у барі "Вогник".

На гостей чекає велика програма: більше ніж 30 українських брендів, фудкорт, дитяча зона, виступи диджеїв та артпростір з інсталяціями й роботами українських митців, які створено після початку війни. Артпростір функціонуватиме в режимі галереї, тож ви матимете змогу придбати роботи, представлені під час події. Гроші буде розподілено між авторами та фондом.

Дата: 30–31 липня
Адреса: вул. Князів Острозьких 8 (колишня вул. Московська)
Вхід: благодійний внесок 200 грн на користь фонду Район #1.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.