До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Барбра Стрейзанд стала амбасадоркою платформи UNITED24

Легендарна акторка й співачка, володарка двох "Оскарів", зірка стрічок "У дзеркала два обличчя" та "Зірка народилася", Барбра Стрейзанд доєдналася до амбасадорів платформи UNITED24. Тепер відома акторка зосередить зусилля на тому, щоб допомагати українцям — Барбра опікуватиметься напрямом "Медична допомога". Деталі співпраці Стрейзанд обговорила під час відеозв’язку з Президентом України Володимиром Зеленським.

Дідусь і бабуся Стрейзанд емігрували до США з України. Вона зізнається, що відчуває сильний зв’язок з українцями: "Оскільки я маю єврейське походження з українським корінням, я особливо зворушена боротьбою українців за свободу. Стійкість та мужність українського народу стали справжнім натхненням для всіх, хто працює над збереженням демократії та бореться з авторитаризмом. Ви й ваша країна маєте мою повну підтримку".

Реклама

Перший проєкт, який Барбра Стрейзанд підтримає в межах амбасадорства, — це 24 000 Friends of Ukraine. Його мета — залучити 24 000 підписників до щомісячного внеску на суму 24 долари, який спрямовують на медичну допомогу. Регулярне надходження коштів допоможе підтримувати українську медичну систему.

Нагадаємо, серед амбасадорів благодійного проєкту — дизайнер Демна Гвасалія, музиканти Imagine Dragons, легенда футболу Андрій Шевченко, видатна тенісистка Еліна Світоліна та американський актор Лів Шрайбер. Фандрейзингова платформа UNITED24 — це ініціатива президента України Володимира Зеленського. Кошти, отримані в межах цієї ініціативи, спрямують на підтримку трьох напрямів: медична допомога, відбудова України та оборонний сектор.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.