До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весні дорогу: 8 красивих подарунків на 8 березня

Незважаючи на те, що до Міжнародного жіночого дня або просто 8 березня зараз ставлення неоднозначне – одні вважають його Святом весни і жіночності, а інші – Днем солідарності жінок у боротьбі за рівні права, подарунки приємно дарувати і отримувати в будь-якому випадку. Vogue.ua вибрав 8 подарунків, які точно піднімуть настрій і зроблять життя красивішим.

Сумка Burberry TB Bag

Сумка – це вірна супутниця і подруга, яка знає не одну нашу таємницю. Порадувати себе на початку весни можна купівлею нової сумки Burberry TB Bag – однієї з ключових новинок з дебютної колекції Ріккардо Тіші для модного Будинку Burberry. Лаконічний зовнішній вигляд, елегантна форма і ефектна застібка у вигляді ініціалів TB, що нагадують про засновника бренду Томаса Берберрі – річ, яка посяде гідне місце на полиці.

Реклама

<b>TB_BAG</b>

Де купити: київський бутік Burberry, Пасаж, вул. Хрещатик 15/4

Спортивний одяг ERES

Чудова новина для всіх шанувальників купальників і нижньої білизни ERES – французький бренд цього року запустив лінію спортивного одягу. Команді марки вдалося поєднати бездоганний зовнішній вигляд і функціональність, завдяки чому в лосинах, топах і комбінезонах ERES можна після тренування вирушити гуляти з подругами, лише накинути на плечі піджак.

Де купити: бутік ERES, ТЦ Mandarin Plaza, вул. Басейна, 6, Київ.

Прикраси FREY WILLE

Весна – пора року, яка викликає особливе натхнення. Викликають його і прикраси австрійського ювелірного бренду FREY WILLE, колекції якого присвячені найвідомішим у світі художникам. Так, шанувальниці творчості імпресіоніста Клода Моне точно оцінять сережки з емалевими вставками, створеними за мотивами його робіт, а додати яскравої графіки в образ можна буде разом з перснем з колекції, присвяченої Фріденсрайху Хундертвассеру.

<b>FREYWILLE_123</b>

Де купити: магазин FREY WILLE, вул. Велика Васильківська, 46, Київ.

Ваза Rosethal

Ідеальний подарунок – це той, який покращує настрій, робить життя красивішим і постійно нагадує про себе. Всі ці якості є в вазах німецького бренду Rosenthal, історія якого почалася ще в середині ХІХ століття. Найкраще його ідею описує короткий, але ємний девіз – "Жити з мистецтвом". Поєднання відмінної якості, доведеної часом, і ультрасучасного дизайну робить кожну річ з ім'ям Rosenthal справжнім витвором мистецтва, яке так приємно отримати в подарунок, щоб прикрасити ним свій будинок.

<b>Ваза 12 Персон</b>

Де купити: магазин дизайнерського посуду "12 персон", вул. Велика Васильківська 43/16, Київ.

Кросівки Gucci

Почати новий сезон з купівлі нових кросівок – це означає відразу налаштуватися на активний лад і багато ходити пішки. Не жертвувати красою заради практичності допоможуть кросівки Gucci – однаково ефектні і комфортні, які матимуть чудовий вигляд як з шовковою легкою сукнею, так і штанами-дудочками. Цієї весни креативний директор бренду Алессандро Мікеле пропонує вибирати моделі на потовщеній підошві в найкращих традиціях 1980-х. Кажуть, що в них відразу хочеться танцювати до ранку.

Де купити: бутік Gucci, Пасаж, вул. Хрещатик 15/4, Київ.

Безпровідні навушники Louis Vuitton

Проводи стали вже моветоном у сучасному світі гаджетів, однак французький бренд Louis Vuitton зміг і тут виділитися – представив бездротові навушники, прикрашені його знаменитою монограмою LV. У колекції є моделі білого, червоного і чорного кольорів.

Де купити: сайт louis vuitton.com

Лофери Tod's

Є речі, які ніколи не втратять актуальності. Одна з них – знамениті лофери Tod's, зроблені вручну з використанням високоякісних матеріалів. Вони просто не відчуваються на нозі і стануть відмінним подарунком для дівчат, які багато часу проводять за кермом.

Де купити: бутік Tod's, Пасаж, вул. Хрещатик 15/4, Київ.

Балконет Intimissimi

У весняно-літній колекції Intimissimi справжніми бестселерами стали бюстгальтери-балконети, які здалеку нагадують топи. Їх можна носити і з напівпрозорими блузами, і одягати з піджаками на голе тіло. Одна з найцікавіших моделей – з зигзагоподібним принтом а-ля Missoni, яка до того ж класно впишеться у літній фестивальний образ.

Де купити: мережа магазинів Intimissimi

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.