До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 символічних дарунків до Різдва

Сезон зимових свят у самому розпалі. Ми вже відгуляли Новий рік, обмінялися подарунками, встигли пообіцяти собі почати життя із чистого аркуша, але попереду ще одне важливе святкування — Різдво. Напередодні свята ми вибрали сім символічних і приємних презентів, якими можна потішити дорогих серцю людей.

Таріль Gunia Project

Український бренд Gunia Project — справжній порятунок у разі вибору тематичних подарунків. Окрасою будь-якого різдвяного столу точно стане розписана вручну тарілка з образом Діви Марії. Додатковий бонус — поступово можна зібрати колекцію домашнього декору авторства Наталії Каменської та Марії Гаврилюк.

Реклама
Кардиган Miu Miu

Різдво — чудова пора, щоб досхочу насолоджуватися затишними кардиганами. Один з найкращих у грудні минулого року представила герцогиня Кембриджська. Її вибір припав на червоний кардиган Miu Miu зі святковим білим коміром і кокетливим декором. Такий подарунок точно потрапить у саме серце.

Браслет Hands Remember

Прикраси з великими ланками — незаперечний тренд останніх років. Урізноманітнити колекцію ланцюжків можна браслетом Hands Remember з двома хрестами із чорної емалі. Це буде ефектний акцент навіть у найстриманішому святковому образі.

Свічка Diptyque

Створити святковий настрій, звісно, допоможе правильний аромат у домі. Нам подобається, як пахне Diptyque Santal Candle, головною нотою якої є м’який теплий сандал. Він огортає простір деревним ароматом, дарує відчуття тепла й розслабляє. Період горіння свічки — 50—60 годин, якраз вистачить, щоб наповнити цей січень приємними ароматами.

Щоденник Upgrade для натхнення

На початку кожного року ми заприсягаємо собі, що будемо вмотивованішими, активнішими й більш творчими, проте з плином часу навіть найамбітніші плани забуваються в повсякденній метушні. Нагадуватиме про найважливіше і не даватиме сходити з курсу на шляху досягнення власних цілей наснажливий щоденник Upgrade від психологині Алли Клименко — чудовий набір підказок, щоб до наступного 31 грудня підійти зі значним списком виконаних обіцянок. Почати заповнювати можна якраз в такий особливий різдвяний вечір.

Подарунковий набір Caudalie

Чого ніколи не буває багато, так це щоденної косметики — цієї зими пропонуємо відкрити для себе серію Caudalie 'Fleur de vigne' з вітаміном С. До неї входить очищувальний мус, крем для очей із сяйливим ефектом і сироватка антистрес, що підвищує тонус шкіри. Початок року, який рідко тішить нас сонцем, — прекрасна пора все-таки подружитися з вітаміном С.

Посуд Le Creuset

Різдвяні свята — період, коли ми охоче готуємо вдома, багато і смачно. Так чому б не зробити цей процес естетично приємнішим? Допоможе набір емальованого чавунного посуду Le Creuset. До речі, однією з найвідоміших прихильниць цього бренду була сама Мерилін Монро.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.