До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 наймодніших предметів для вихідних за містом

Друга половина літа – вдалий час для відпочинку за містом: спеки немає, а машин на дорогах у вихідні – мінімум. У добірці Vogue.ua – все найнеобхідніше для гарного відпочинку: дизайнерський велосипед, відерце для охолодження ігристого вина і білосніжний шезлонг.

Відерце для охолодження вина Robert Welch

Роберт Велч, один з найвідоміших британських дизайнерів, завжди був упевнений: найкращий спосіб дізнатися, що потрібно людям, – поспілкуватися з ними. Тому багато продукції Robert Welch, знаменитої на весь світ своїми якістю і дизайном, виникало після бесід всередині команди і з клієнтами про їхні вподобання. Відерце для охолодження вина Robert Welch – завжди актуальний аксесуар: кожен з нас погодиться, що красиве відро для охолодження ігристого важливе для літніх вечорів. Це – виконане з нержавіючої сталі, тому служитиме довго, навіть можна передати у спадок.

Реклама
Тарілки Peter Pilotto & Matchesfashion

Білосніжні керамічні тарілки Peter Pilotto – розфарбовані мальовничими барвами та абстрактними геометричними малюнками, немов аквареллю. Ці легковажні посудини так і просять, аби їх взяли на заміський пікнік. Керамічні тарілки увійшли до колекції італійського будинку для Matchesfashion.com. Дизайнер Пітер Пілотто каже, що ця колекція створена прикрасити дім – і сторінки в Instagram, звісно.

Електричний велосипед Coleen
Велосипед – найкращий літній транспорт, а особливо, якщо це стильний дизайнерський велосипед. Ця модель французького бренду Coleen присвячена культовому дизайнеру і архітектору Жану Пруве і створена для активних міських жителів. У вінтажний дизайн 1941 року Coleen вдихнули нове життя: велосипед зроблений з екологічних матеріалів і оснащений дисплеєм, який в режимі реального часу повідомляє подолані кілометри, рівень заряду батареї і швидкість руху.
Ваза Zaha Hadid для Rosenthal

Колекція ваз студії легендарної архітекторки Захи Хадід для бренду Rosenthal натхненна контрастами. Вази виконані з кераміки і фарфору: в серію увійшли матові чорні і білі вази, а також глазуровані цих же кольорів. Засушені польові квіти, щойно зрізані тюльпани або гортензії з вашого саду – в лаконічних вазах ефектний вигляд матимуть будь-які букети.

Шезлонг Ligne Roset

Білосніжний шезлонг бренду Ligne Roset матиме гарний вигляд і біля басейну, і в саду. Він зроблений з алюмінію, лаконічний і елегантний, а спинка, що регулюється, дає змогу користувачеві персоналізувати комфорт: є режими від "сієсти" до "читання". Його автори – флорентійський дует дизайнерів Клаудіо Дондолі і Марко Поччі. Їхня студія розміщена в Тоскані, а все, що з'являється з-під їхніх рук, нагадує про сонячні літні дні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.