До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 книг про секс, які повинен прочитати кожен

Марія Коршунова, організатор проекту сексуальної освіти KINSI, розповідає, які книги про секс треба прочитати кожній людині. Як мінімум, щоб бути в курсі того, що відбувається.

Секс на зорі цивілізації

Автор: Крістофер Раян, Касильда Жета

Реклама

Весело і пізнавально про те, як сформувалося наше ставлення до сексуальності. Навіщо була потрібна моногамія і чому вона вже не актуальна.

Секс для науки, наука для сексу

Автор: Мері Роуч

Про те коли, хто, як, і навіщо досліджував секс. Наслідки і відкриття, теорії і результати. "Навчпоп" буває веселою і легкою.

Я, ти, він, вона та інші збоченці

Автор: Джессі Берінг

Ця книга ламає звичні уявлення про багато чого. Ну наприклад, про те, що ми звикли називати "збоченець". Варто прочитати, щоб краще зрозуміти природу фетишів і девіацій. Та й в цілому формування сексуальності людини.

Біблія сексу

Автор: Пол Джоанідіс

Від біблії тут тільки назва, а ось прочитати варто кожному. Базова книга для тих, хто мало знає, і для тих, хто думає, що знає все.

Вагіна. Нова історія сексуальності

Автор: Наомі Вульф

Стільки інформації про вагіну, історії ставлення до неї в різних культурах, міфів і фактів, годі знайти в будь-якій іншій книзі. Почерпнути максимум прикладної (і марної) інформації про найважливіший орган зобов'язана кожна жінка, та й чоловік, – і ця книга те, що потрібно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.