До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знайомство з Кетрін: Miss Dior — нова книга про сестру Крістіана Діора

Кетрін Діор — молодша сестра Крістіана Діора, була ніжною, хороброю й мудрою особистістю. Вона була надзвичайно близька зі своїм братом, який присвятив любій сестрі свої перші парфуми, а легендарна сукня Miss Dior, увінчана квітами, — досі постає в нових інтерпретаціях щосезону. Письменниця й біограф з Великої Британії Жустін Пікарді розкрила особистість Кетрін Діор у своїй новій книзі Miss Dior.

Часто за успіхом і популярністю талановитих людей стоять трепетні й близькі стосунки. Так і в Крістіана Діора була "споріднена душа", яка надихнула його на створення культових парфумів Miss Dior і знаменитої сукні у квітах. Ім’я натхненниці — Кетрін Діор.

Реклама

Кетрін була молодшою ​​сестрою легендарного дизайнера. Жустін Пікарді, британська письменниця й біограф, досліджувала життя Кетрін Діор і представила її особистість з раніше невідомого боку. У книзі Miss Dior ми зустрічаємося із сильною жінкою, пристрасною й романтичною натурою, а також відданою своїй країні француженкою, яка вирощувала у своєму саду жасмин і троянди, любила природу й надихала людей навколо цінувати життя таким, яким воно є.

І хоча особистість Кетрін була списана зі спогадів і слів близьких людей, оскільки її не стало у 2008 році (їй був 91 рік), вплив жінки на Дім Dior помітний навіть тепер. У чому ж секрет музи? Цю таємницю Жустін Пікарді спробувала розкрити в книзі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.