До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Якою є книжка Йоргоса Лантімоса і Gucci

Режисер, каннський лауреат і номінант на премію "Оскар", Йоргос Лантімос створив арт-бук Ωoтokia (Oviparity) для італійського модного Дому Gucci. Щоб зняти історію про круїзну колекцію Gucci, Йоргос вирушив до Риму – зйомка проходила на старовинній віллі Albani.

Віллу спроектував у середині XVIII століття архітектор Карло Марчіонні. На її території розміщена колекція давньогрецького і римського мистецтва, і свого часу проходили філософські дискусії, концерти, танці і комедія дель арте. Герої зйомки Йоргоса Лантімоса – літні чоловіки і жінки, чия пудрова біла шкіра імітує блідість мармуру. Вони зображують статуї та спілкуються з молодими людьми, вбраними в яскраві образи Gucci.

Реклама

Часто ці молоді і літні персонажі ніжно обіймають або торкаються одне одного, так закликають глядача задуматися про зв'язок між вічним – тобто скульптурними статуями, і їхнім тимчасовим, живим образом – людством.

Книжка Oviparity з'явиться у продажі в листопаді. Її можна буде придбати в Gucci Garden у Флоренції і Gucci Wooster у Нью-Йорку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.