До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скандальний образ: перша книга про історію Calvin Klein

Дизайнер Кельвін Кляйн вперше написав книгу. У ній – не тільки історія бренду, але й 330 фотографій з найскандальніших рекламних компаній Calvin Klein за 50 років. Кожне фото відібрано особисто Кляйном, а сама книга виходить до ювілею, який бренд відсвяткує в наступному році.

Головна цінність книги Calvin Klein by Calvin Klein – в її відвертості: дизайнер від першої особи розповідає, як розвивався бренд, як йому вдалося змінити світ моди й чому він зробив ставку на скандальність в рекламних кампаніях бренду.

Реклама
Кейт Мосс
Наталя Водянова

Книга складається з трьох частин. У Provocative ми бачимо найбільш провокаційні рекламні компанії – від фото юної Брук Шилдс до оголених чоловіків-моделей, які представляють нижню білизну. У другій частині, Minimal, мова йде про мінімалізм – одну з головних характеристик Calvin Klein. Третя частина, Stories, найбільш особиста: це розповідь дизайнера про те, що стоїть за успіхом Calvin Klein.

Кейт Мосс

Calvin Klein by Calvin Klein з'явиться у продажу в листопаді у видавництві Rizzoli.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.