До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модна подорож: Анна Делло Руссо випускає арт-альбом

24 травня видавництво Phaidon випускає арт-альбом, присвячений fashion-іконі, редактору і стилісту Анні Делло Руссо. AdR Book: Beyond Fashion – це поп-ап-книга з тривимірними ілюстраціями, де зображена Анна під час мандрівок по модних столицях, плюс її щоденник, добірка її статей з Vogue Italia, Vogue Japan і L'Uomo Vogue, і дві паперові ляльки у вигляді Анни з безліччю вбрань.

Видавництво не випадково випускає альбом про Анну Делло Руссо не у форматі звичної книги з великою кількістю тексту, а саме як поп-ап видання, з яким можна "гратись". Анна Делло Руссо відома на весь світ яскравими і епатажними образами, які вона вибирає не тільки для модних показів, але і реального життя: вже в 13 років майбутній стиліст носила в школу в рідному місті Барі сумку Fendi, а виходила заміж в сукні авторства Стефано Габбани з 18-ти метровим шлейфом. Тому зануритися в її гардероб – це захоплива подорож.

Реклама

Перевершити справжню Анну навряд чи вдасться, але потренуватися у стайлінгу і зануритися в дитинство, вирізаючи хутряні пальта, міні і капелюшки, – як мінімум весело.

Фото: Maxim Sapozhnikov; AdR diary; AdRCHIVE Magazine: Vogue Italia, February 1999, Pink psychedelia: Kate Moss, Photography: Peter Lindbergh; Giampaolo Sgura; Phaidon

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.