До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все про дружбу Грейс Келлі і Dior у новій книжці Grace of Monaco: Princess in Dior

Книжкову полицю тих, хто цінує моду, цього року поповнить новий екземпляр – у квітні в Європі, а в вересні у Штатах видавництво Rizzoli спільно з Dior випускає книжку Grace of Monaco: Princess in Dior. Вона присвячена 30-річній дружбі і співпраці Грейс Келлі, а пізніше принцеси Монако, з французьким модним Домом. Від Крістіана Діора до Іва Сен-Лорана – книжка детально досліджує відносини між дизайнерами Будинку і їх музою та другом.

© Grace of Monaco: Princess in Dior, Rizzoli New York, 2019

Грейс Келлі почала носити Dior ще в 1960-і роки. Марк Боан, на той момент креативний директор Dior, був головним дизайнером у житті принцеси. У його елегантних сукнях Грейс з'являлася чомусь аж на всіх заходах: від кінопрем'єр до офіційних зустрічей разом з чоловіком. Але не тільки вбрання любила принцеса Монако – про її улюблені аромати і аксесуари Dior також можна прочитати в книжці.

Реклама
© Grace of Monaco: Princess in Dior, Rizzoli New York, 2019

На обкладинці важкого тому – знакова фотографія Грейс Келлі: її зробив 1956 року знаменитий канадський фотограф Юсуф Карш. Принцеса одягнена в сукню з кутюрної колекції Colinette осінь-зима 1956 року; на шиї – такі улюблені перли Грейс Келлі.

© Grace of Monaco: Princess in Dior, Rizzoli New York, 2019

Серед авторів книжки – найкращі імена Франції: не тільки історик моди Флоренс Мюллер, а й, наприклад, письменник і режисер Фредерік Міттеранд, який з 2009 до 2012 року був міністром культури Франції, а також принц Альберт I – син Грейс Келлі і монарх Монако, який зараз править. Книжка стане своєрідним продовженням виставки "Грейс Келлі, принцеса в Dior", яку 25 квітня відкрили в будинку-музеї Крістіана Діора в Гранвілі.

<b>грейс келли</b>

Фото: © Grace of Monaco: Princess in Dior, Rizzoli New York, 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.