До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова книга Vogue Living: усе про найкрасивіші будинки знаменитостей

Хеміш Боулз, один з найвідоміших журналістів світу і постійний автор американського Vogue, випускає книгу про те, як живуть знаменитості. Vogue Living: Country, City, Coast – своєрідний гід по домівках найпопулярніших людей планети. Книга написана за мотивами статей, які Боулз публікував в американському Vogue з 2007 по 2017 роки. Вона буде коштувати 100 доларів і з'явиться у продажу вже до кінця жовтня.

Романтичний будинок Дріса Ван Нотена в Бельгії, заміський британський маєток Стелли Маккартні, затишне гніздо Сінді Кроуфорд і Ренді Гербера на березі озера в Онтаріо, будинок Майкла Корса на Лонг-Айленді, паризькі апартаменти Карла Лагерфельда – за десять років Хеміш Болуз побував в найкрасивіших будинках світу, і ніщо не сховалося від його уважного погляду.

Реклама
Спальня Кайї Гербер

Vogue Living: Country, City, Coast – це ще й 400 розкішних фото інтер'єрів, знятих Маріо Тестіно, Брюсом Вебером та іншими знаменитими фотографами. Всього в книзі – 36 будинків, які були з любов'ю вибрані Боулзом і його співавтором, редактором Vogue USA Хлоєю Малле. "Ніхто не знає про будинки знаменитостей стільки, як Хеміш", – говорить Хлоя. – Його розум – справжня енциклопедія".

<b>Vogue Living</b>

Фото: Vogue.com, Vogue.ru

Читайте також:

Как создать интерьер мечты без лишних забот

Квартира дизайнера интерьеров Марии Уссейми в Бейруте

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.