До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відбудеться творча зустріч із письменницею Іреною Карпою

3 липня в Києві відбудеться зустріч із письменницею Іреною Карпою. Ірена, яка нині мешкає в Парижі, приїде до Києва, щоб зустрітися з читачами та допомогти зібрати кошти для ЗСУ.

Одна з найцікавіших активностей цього дня, яка може стати розрадою для багатьох з нас – це майстер-клас з терапевтичного письма від Ірени Карпи. "В такий час, коли в нас заходить суміш новин, переживань, страху втрати, невпевненість і травматичний досвід, важливо дати цій суміші вихід, щоб не вибухнути в бьорнаут і не злягти бездіяльним пляцком", — каже сама Ірена. На своєму майстер-класі Ірена навчить кількох технік, які допомагають письмом побороти вигоряння та заспокоїти свої емоції. Вправи допомогла розробити психологиня Лариса Волошина.

Реклама

Ввечері відбудеться оpen talk з Іреною Карпою. Також можна буде відвідати барахолку, де власні вироби продаватимуть українські бренди й дизайнери. На вході та впродовж дня гостей заохочуватимуть задонатити на рахунки волонтерського центру "Зграя". Всі зібрані на події кошти витратять на поточні потреби двох частин ЗСУ: збір на автомобіль для 203 бригади, в якій служить Ярослав Возницький (один з організаторів Zaxidfest) та збір на дрони для бригади аеророзвідки, в якій служать режисери й оператори з об’єднання документалістів "Вавилон’13".

Подія почнеться 3 липня в київському Squat17B о 13.00

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.